Payrollplaats header afbeelding
Nieuws

Nieuwe leiding, dezelfde doelen!

Leiding wissel

De dagelijkse leiding en eindverantwoordelijkheid van Payrollplaats gaat vanaf heden over in handen van Adinka Antonides.

 

Payrollplaats

Payrollplaats is in 2007 opgericht door Franck Antonides vanuit het toenmalige studenten uitzendbureau Opti-flex. Sinds 2008 is Adinka Antonides naast Franck werkzaam bij Payrollplaats en samen hebben ze Payrollplaats door woelige tijden heen geloodst. Inmiddels staat er een solide organisatie, die financieel gezond is, stevig groeiend en toekomst bestendig.

Franck

Wat gaat Franck doen? Franck gaat leiding geven aan en ondernemen met Webplaats. Webplaats is een internet bedrijf dat onder andere additionele diensten levert voor de uitzendbranche. Webplaats is gevestigd in hetzelfde kantoorpand. Wanneer u op bezoek komt is het dus goed mogelijk om Franck te treffen.

Dezelfde doelen

Met Adinka als directeur wordt er geen andere koers ingezet. Payrollplaats blijft streven naar minimaal een 8 als beoordeling op klanttevredenheid, zowel bij de medewerkers die we payrollen als bij de bedrijven. Dit doen we door in te zetten op kwalitatieve dienstverlening, met open en eerlijke communicatie en enthousiasme voor ons vak. We blijven ons focussen op payrolling voor bedrijven en het verzorgen van de backoffice voor uitzendbureaus.

Samen met Yvonne, Jolien, Sietske, Ellen en Gert vormt Adinka het team Payrollplaats. Wij hebben er zin in en staan voor u klaar!

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp