Payrollplaats header afbeelding
Nieuws

Nieuwe collega Gert Arends

Nieuwe medewerker

Deze maand is Gert Arends ons komen versterken. We willen de groei die payroll de afgelopen jaren maakt verder uitbouwen. Hierbij stelt hij zich in het kort voor:

In diverse rollen heb ik de laatste jaren bij mijn eerste werkgever, Randstad, mij mogen ontwikkelen. Veelal waren dit commerciële rollen en daar ligt ook mijn passie. Sinds mijn 15e jaar heb ik altijd commercieel werk gehad. Het leuke aan sales vind ik dat je een gezamenlijk belang hebt. Als koper en verkoper kijk je samen hoe je beiden aan een deal een goed gevoel kunt over houden. Dat is iedere keer weer mijn streven.

Ik ben in Groningen komen wonen vanwege mijn studie Communicatie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Dat beviel goed en ik ben er blijven wonen. Een aantal woorden die mij kenmerken zijn: betrouwbaar, denken in kansen, hou het simpel en blijf samenwerken. In zaken doen draait het om vertrouwen en gunnen. Met deze twee begrippen bouw je een relatie. Dat is hoe ik in het verleden succesvol ben geweest en langdurige relaties heb opgebouwd. Dit willen we ook bij Payrollplaats: een langdurige relatie aangaan met u!

Tot snel…

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp