Payrollplaats

Metske Kloppenburg en Arien Huijssoon nemen Payrollplaats over

Metske Kloppenburg en Arien Huijssoon nemen Payrollplaats over

Metske Kloppenburg en Arien Huijssoon kondigen met trots de overname van Payrollplaats aan, dit vanaf 1 november 2023. Samen vormen ze nu het gezicht van HS Werkt en combineren hierin meer dan 50 jaar ervaring in de uitzendbranche, loonadministratie, detachering en bemiddeling voor zzp’ers. Toewijding, eerlijkheid, openheid en vertrouwen vormen nog steeds de ruggengraat van hun nieuwe avontuur.

Waarom hebben jullie Payrollplaats overgenomen? Ze antwoorden unaniem: “We zien met de overname van Payrollplaats mogelijkheden om een bredere markt te bedienen en daarmee alle personele vraagstukken van onze klanten en relaties te vervullen. Aangezien  wetgeving zal blijven veranderen, blijft het voor veel bedrijven aantrekkelijk om personeel in te blijven huren via een payrollconstructie. Naast de flexibiliteit die payrolling met zich meebrengt, worden ook de werkgeversrisico’s afgedekt.”

En wat is hun koers voor de toekomst van Payrollplaats? “Wij willen graag de dienstverlening op de vertrouwde wijze voortzetten en een gedegen, stevige en deskundige partner blijven. We willen de ondernemers ontzorgen en het goed doen voor de medewerkers. Ondernemers willen niet bezig zijn met gedoe rond contractvormen, personeelsadministratie, verzuimbegeleiding en dergelijke. Die willen ondernemen. Wij kunnen ze daarin helpen en doen dat graag. We payrollen medewerkers die enkele uren per week werken, maar ook fulltimers. Dit doen wij voor grote bedrijven, maar ook voor de kleinere ondernemer op de hoek. Payroll is niet gebonden aan een regio of omvang van het bedrijf.”

Maar wat kunnen potentiële klanten van hen anders verwachten dan bij andere partijen? “Korte lijnen, benaderbaar zijn voor klant en medewerker, transparantie en snelheid van handelen,”

Deze overname komt voort uit het succes van HS Werkt. Payrollplaats bleek een ideale kans te zijn om hun horizon te verbreden en hun groeiambitie voort te zetten. Payrollplaats, een gevestigde naam in de payroll wereld, zal worden voortgezet onder hun beheer.

HS Werkt zal naast Payrollplaats blijven opereren. Metske en Arien zullen zich inzetten om beide bedrijven te laten groeien en bloeien.

Voor meer informatie over deze overname kunt u contact opnemen met Metske Kloppenburg en Arien Huijssoon te bereiken op 085-7606228 of via de website www.payrollplaats.nl