Payrollplaats header afbeelding
Nieuws

Kennissessie met partner uitzendbureaus is geslaagd

Payrollplaats header afbeelding

De eerste kennissessie van Payrollplaats voor onze partner uitzendbureaus was een geslaagde avond. Het spreekwoordelijke eerste schaap is over de dam: de volgende kennissessie staat al gepland.

Back-office

Voor meerdere uitzendbureaus door heel Nederland verzorgt Payrollplaats de back-office. Zo kan het uitzendbureau zich richten op waar ze goed in is: het matchen van werkzoekenden op de openstaande vacatures. Payrollplaats verzorgt het juridisch werkgeverschap en het debiteurenbeheer voor het uitzendbureau: wij ontzorgen in die gehele administratie. Zo staan we samen sterk tegenover de grote uitzendbureaus die steeds meer marktaandeel willen.

Inhoud

In de kennissessie hebben we de visie van Payrollplaats op de toekomst van uitzendbureaus gedeeld. De uitzendbureaus waar Payrollplaats mee samen werkt zitten doorgaans in niche markten en branches. Dat is de toekomst van het kleine uitzendbureau. Focus aanbrengen in je werk en enkele specifieke branches of beroepsgroepen kiezen waarin jij marktleider bent in jouw regio.

Onze dienstverlening is bijna geheel gedigitaliseerd en daarin blijft Payrollplaats zich in ontwikkelen. Welke stappen gaan we daar verder nog in maken is een vraag die beantwoord is op de avond. In het kader van die digitalisering is Payrollplaats hard bezig om voor de partner uitzendbureaus een grote database te bouwen met werkzoekenden. Zo kan er dan steeds meer een vuist gemaakt worden tegen de recruitment capaciteit van de grote jongens.

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over onze kennissessie voor uitzendbureaus? Neem dan contact met ons op. Bellen kan ook en wel op: 050 – 210 10 08.

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp