Payrollplaats

Implementatie nieuwe software voor verloning afgerond

Payrollplaats

Payrollplaats heeft voor de verloning van onze flexwerkers nieuwe software in gebruik genomen. De overstap naar Easyflex is succesvol verlopen en grotendeels afgerond.

 

Uitzendsoftwarediensten

Ruim tien jaar heeft Payrollplaats voor de verloning van alle flexwerkers gebruik gemaakt van de software van Uitzendsoftwarediensten. Via dit pakket (UBPlus) zijn duizenden loonstroken verstuurd naar onze flexwerkers, honderden pro forma berekeningen gemaakt van salarissen en vele facturen opgesteld voor onze eigen klanten en voor de klanten van de uitzendbureaus waar wij de backoffice voor verzorgen.

In de lente van 2017 werden wij door Uitzendsoftwarediensten op de hoogte gebracht van de samenwerking die ze aangingen met Helloflex. Deze mededeling is voor Payrollplaats aanleiding geweest om een marktverkenning te doen onder diverse software ontwikkelaars. Verschillende verloningspakketten werden doorgelicht en er werd gewikt en gewogen.

 

Easyflex

Uit de marktverkenning is gebleken dat voor Payrollplaats de software van Easyflex het beste past bij de wensen die wij en onze klanten hebben. Zij voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, denken met ons mee en geven ons zusterbedrijf Flexsoftware de gelegenheid om diverse door hen gemaakte software te koppelen aan de Easyflex software.

De eerste verloningen en facturatie vanuit een nieuw systeem is spannend. Door de begeleiding van Easyflex is dit grotendeels soepel verlopen. De hickups die er waren zijn inmiddels ook verwerkt, zodat de flexwerkers weinig tot geen last van de overstap hebben gehad.

 

Bedankt

Via deze weg willen wij alle klanten en uitzendbureaus die bij ons de verloning van hun flexwerkers hebben ondergebracht bedanken voor hun geduld en vertrouwen. Op enkele incidenten na is de overstap soepel verlopen. Deze overstap naar Easyflex maakt het Payrollplaats mogelijk om ook in 2018 rustig door te groeien en ons geheel digitale werkproces verder te optimaliseren, zodat onze klanttevredenheid hoog blijft.

Wilt u kennis maken met deze succesvolle samenwerking? Neem dan contact op met ons en we vertellen u er alles over.