Payrollplaats

Ik vind, ik vind, de kandidaat die jij niet vindt!

Payrollplaats

Er staan op dit moment heel veel vacatures open bij de BV Nederland. Uitzend- en detacheringsbureaus hoeven weinig aan acquisitie te doen om vacatures te ontvangen. Maar daarna begint het probleem: vind de kandidaat…

 

Online searchen

De meeste Nederlanders hebben één of meerdere social media accounts bij LinkedIn, Facebook, Instagram of Twitter. Via deze account laten ze veel informatie over zichzelf achter op het internet en zijn ze vindbaar. Een open deur: als recruiter of intercedent van een uitzend- of detacheringsbureau is het daarom erg belangrijk om het online searchen te beheersen en in te zetten tijdens de werving en selectie.

 

Ik vind de kandidaat

Met een training online searchen van kandidaten kun jij als recruiter of intercedent je voordeel doen! Op het Noordelijk Uitzendbureau Event biedt ARTRA de training ‘online searchen van kandidaten’ aan. Deze training wordt door ARTRA aangeboden tegen een sterk gereduceerd tarief (99 euro). Een investering die jou de juiste kandidaten kan opleveren om je vacatures sneller in te kunnen vullen en je klant blij te maken. Na afloop van de training kun jij zeggen: “ik vind de kandidaat die jij niet vindt!”.

 

Aanmelden of informatie

Wil jij de juiste kandidaten online vinden en zo je vacatures invullen? Dan kan heel eenvoudig via de website van Eventbrite.

Wil je meer weten over het Event, training of onze payroll service? Laat dan een berichtje achter via onze contactpagina of bel ons op 050 – 210 1008.