Payrollplaats

Het Noordelijk Uitzendbureau Event is een groot succes

Payrollplaats

Een groot succes, zo mogen we het eerste Noordelijke Uitzendbureau Event noemen. “Tot volgend jaar” is een veelgehoorde afscheidskreet.

 

Afgelopen 4 oktober vond het eerste Noordelijk Uitzendbureau Event plaats. Een Event geïnitieerd door Flexsoftware, Easyflex en Payrollplaats voor de noordelijke uitzendondernemer en zijn / haar interne medewerkers. In het Centrum voor Vakopleidingen waren er diverse sprekers en workshops te volgen. Doel van het Event is om de deelnemers te inspireren en kennis te laten delen. Aan die doelstelling werd ruim voldaan als we de feedbackformulieren lezen die de deelnemers naderhand hebben ingevuld. De ruim 120 bezoekers konden bij de diverse stands van de sponsoren informatie opdoen over producten van toegevoegde waarde voor de uitzendbranche.

Leermoment voor succes

In de plenaire sessie deelde succesvol ondernemer Jelmer Spijksma (Or-Quest) vanuit zijn eigen ervaring als uitzendondernemer zijn grote leerpunt van de afgelopen jaren: “als je groeit met je onderneming in omzet, is het zeer verstandig om ook mee te groeien met je interne medewerkers. Voordat je het weet vraag je teveel van je team of jezelf en krijg je overwerkte collega’s met ziekte en verminderd werkplezier tot gevolg”.

Jack Korsten (Groeipartner) hield een spiegel voor aan de deelnemers in zijn workshop: “in hoeverre ben jij of streef jij naar een excellente organisatie met je uitzendbureau?”. Genoeg stof tot nadenken om met succes de uitzendonderneming verder te brengen in de dienstverlening.

Een select gezelschap heeft een ARTRA training ‘online searchen’ met succes gevolgd. Veel nieuwe kennis werd opgedaan om zo de concurrent voor te zijn in het vinden van de schaarse kandidaat.

2019?

De vele positieve reacties op social media en via Whats App die wij als organisatoren kregen zorgen er voor dat we overwegen om in 2019 weer een Event te organiseren.

Wilt u naar aanleiding van het Event meer weten over de verloningssoftware van Easyflex, de uitzendsoftware van Flexsoftware of de payroll backoffice dienstverlening van Payrollplaats? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat u door de juiste persoon wordt gecontacteerd.