Payrollplaats header afbeelding
Nieuws

Het aftellen is begonnen…

Uitzendbureau Event 2018

Over 100 dagen gaan de deuren open voor het eerste Noordelijke Uitzendbureau Event. Een Event voor de uitzendbranche speciaal voor Noordelijke uitzendondernemers en hun intercedenten.

 

Inspireren

Elkaar inspireren is één van de thema’s van de middag. Mede geïnspireerd door de campagne TopDutch, waar trots op en de mogelijkheden van het Noorden centraal staan, hebben enkele Noordelijke ondernemers het initiatief genomen om dit Uitzendbureau Event te organiseren. Webplaats, Easyflex en Payrollplaats vinden dat we in het Noorden elkaar veel te bieden hebben, want ook in het Noorden zijn vele succesvolle uitzendbureau’s en intermediairs actief. De organisatoren zijn trots op die Noordelijke ondernemers mentaliteit en willen dat met dit Event onderstrepen.

 

Leren

Leren is het andere thema van het Uitzendbureau Event. Het leeraspect komt naar voren in het programma en in de locatie. Tijdens het middagprogramma zijn er diverse workshops te volgen. Voorafgaand aan het middagprogramma is er na lunchtijd de mogelijkheid om een training te volgen die gegeven wordt door ARTRA. De training die ARTRA aanbiedt is een training over de digitale werving van kandidaten.

De locatie is een oude vakschool. Deze is onlangs weer opnieuw in gebruik genomen als opleidingsinstituut voor vakkrachten in diverse branches. Hiermee komt het pand weer tot zijn recht en worden vakkrachten opgeleid om onder andere via de uitzendbranche de opstap te vinden naar een nieuwe baan.

 

Programma en tickets

Het programma van dit Uitzendbureau Event is divers en interactief van opzet. Het is voor ondernemers met een eigen uitzendbureau en hun intercedenten. Voor meer informatie over het programma en hoe u tickets kunt bestellen kijkt u op: www.uitzendbureauevent.nl.

 

Contact

Wilt u meer informatie over dit Event dan kunt u contact opnemen met Gert Arends via e-mail: gert@payrollplaats.nl of via het contactformulier. Wilt u als toeleverancier uw bijdrage leveren aan de informatiemarkt? Neem ook dan contact op om te informeren naar de mogelijkheden, want er zijn diverse mogelijkheden voor de sponsoring van dit Event en de promotie van uw bedrijf.

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp