Payrollplaats header afbeelding
Nieuws

FD Gazelle nominatie voor Payrollplaats

payrollplaats, FD Gazellen

Een FD Gazelle nominatie is ook dit jaar toegekend aan Payrollplaats. Na FD Gazelle 2013, 2014 en 2015 mag payroll- en backofficespecialist Payrollplaats uit Groningen zich nu ook ‘FD Gazelle 2016’ noemen. Payrollplaats krijgt de award op 17 november aanstaande uitgereikt in Leeuwarden.

 

Gazelle

Het Financieel Dagblad reikt jaarlijks de FD Gazelle Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, die in omzet met meer dan 20 procent per jaar groeien. Payrollplaats zag haar omzet in de afgelopen jaren met grote sprongen groeien tot een groei van 148% in 2015. De groei komt van uitzendbureaus waarvoor Payrollplaats de backoffice doet en van de verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt. Bedrijven komen uit een onzekere tijd en nemen vooralsnog personeel niet in vaste dienst.

 

Dankbaar en trots

“Ik ben ontzettende dankbaar en erg trots op mijn team. Iedere werkdag zetten zij zich in om het verschil te maken voor onze flexwerkers en klanten, zodat we deze bijzondere groei al enkele jaren kunnen realiseren”, aldus Adinka Antonides, directeur van Payrollplaats. “In een markt van prijs vechten, zijn wij een kwalitatieve dienstverlener die aantoonbaar meer voor zijn flexwerkers doet. Zij staan centraal in ons werk. Iedere dag weer.”

Gert Arends, commercieel manager, voegt toe: “Door het binden van (startende) uitzendbureaus en de focus in onze salesinspanningen op middelgrote bedrijven gaan wij ook in 2016 en in 2017 verder groeien. Vooralsnog laten we de tender markt links liggen en mogen concurrenten de corporate accounts (nog) doen. Door het MKB zijn wij groot geworden, en dat willen we zo houden.”

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp