Payrollplaats

FD Gazelle Award: vijf op een rij!

Payrollplaats

Payrollplaats is trots op het feit dat we voor het vijfde jaar op rij FD Gazelle zijn en weer in de prijzen vallen door deze Award.

 

Gazelle Award dankzij onze klanten

Om deze FD Gazelle Award te ontvangen moet je bedrijf drie jaar op rij meer dan 20% omzet groei hebben per jaar. Onze omzet is de afgelopen jaren sterk gegroeid doordat steeds meer klanten én uitzendbureaus hun payrolling uit handen hebben gegeven aan Payrollplaats. Payrollplaats biedt deze klanten zekerheid met personeel en ontzorgt op HR gebied.

Daarom: DANK aan al onze klanten: onze flexwerkers, de bedrijven én de uitzendbureaus!

Op naar goud

Er zijn drie categorieën bij de Gazelle Awards: klein (omzet tot 2 miljoen euro per jaar), middel (omzet tussen 2 en 10 miljoen euro) en groot (meer dan 10 miljoen euro). Dit jaar dingt Payrollplaats mee in de categorie middel. In deze categorie zijn er voor de drie snelste groeiers ook een bronzen, een zilveren en een gouden Award te winnen. Wij gaan voor goud in 2017 om zo onze collectie glazen beeldjes aan te vullen met een gouden. Aanstaande 7 november is de prijsuitreiking voor het Noorden.

Groeiambitie

De ambitie van Payrollplaats is om gezond door te groeien. Deze groei willen we voornamelijk realiseren in het Noorden van het land met onze twee producten: payrolling voor bedrijven en de backoffice voor uitzendbureaus. Belangrijk in onze dienstverlening is dat we het anders willen doen dan de rest. Wij bieden meer arbeidsvoorwaarden aan onze flexwerkers dan onze concurrenten en staan voor digitalisering van ons proces.

Regeerakkoord

Vorige week is het nieuwe regeerakkoord gepresenteerd door de VVD, CDA, D66 en de Christenunie. In dat akkoord staan enkele wensen van die nieuwe coalitie met betrekking tot de flexibilisering van de arbeidsmarkt en het beter waarborgen van de rechten van flexwerker. Wij zien die plannen met vertrouwen tegemoet, juist omdat wij voorstander zijn van betere arbeidsvoorwaarden voor flexwerkers.

Contact

Wilt u één of meerdere medewerker(s) bij ons onderbrengen? Of bent u gewoon nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Lees onze reviews eens of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek bij u op kantoor.