Payrollplaats header afbeelding
Nieuws

De ABU heeft een nieuw lid

ABU logo

De ABU heeft er een nieuw lid bij per 1 oktober: Payrollplaats Nederland. Dit lidmaatschap staat garant voor het correct uitvoeren van de wet- en regelgeving.

 

Goed werkgeverschap

Payrollplaats wil zich in de markt profileren als een kwalitatief payrollbedrijf en aanbieder van backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus. Wij streven naar goed werkgeverschap, voor een scherp tarief. Het lidmaatschap van de ondernemersorganisatie voor de flexbranche (de ABU) is in lijn met onze missie: goed werkgeverschap! Het lidmaatschap geeft werknemers de zekerheid dat ze salarisvoorwaarden hebben conform de voor hen geldende cao. Het geeft opdrachtgevers de zekerheid dat de de wet- en regelgeving correct wordt uitgevoerd, te meer daar Payrollplaats ook NEN 4400-1 en KIWA gecertificeerd is. Over onze certificeringen kunt u meer lezen als u klikt op deze link.

Onderscheidend

De ABU en de NBBU samen hebben ruim 1.500 leden. Is een lidmaatschap dan onderscheidend in de markt? Ja! Het betekent dat 3.500 bedrijven die actief zijn in deze sector geen lid zijn van een branchevereniging en dus ook niet zo streng gecontroleerd worden op het naleven van de wet- en regelgeving. Wilt u meer weten over waar de ABU voor staat? Klik dan op deze link.

Klant worden

Wilt u ook ervaren hoe het is om uw medewerkers bij ons te payrollen of uw backoffice uit te besteden aan ons? Vraag naar de mogelijkheden door ons te bellen op 050 – 210 10 08.

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp