Payrollplaats

Lancering eigen App voor urenverwerking

Payrollplaats

Payrollplaats lanceert, met gepaste trots, zijn eigen App voor flexwerkers en klanten. Nu kunnen onze flexwerkers en onze klanten de gewerkte uren goedkeuren of declareren vanaf een smartphone.

 

App maakt het makkelijk

Ons streven is ​dat onze klanten en flexwerkers zo eenvoudig mogelijk de gewerkte uren kunnen verwerken zodat de flexwerker snel zijn salaris uitbetaald krijgt. Om die reden hebben wij al enkele jaren een eigen online urensysteem. Vanaf nu is dat online urensysteem ook vanuit een App bereikbaar. Bij deze App is het zo dat gemak voorop staat bij het gebruik en blijven we nieuwe functionaliteiten ontwikkelen.

 

Digitalisering van het proces

Vanaf 2011 is Payrollplaats als één van de eerste payroll bedrijven begonnen met het digitaliseren van onze urenverwerking. Payrollplaats streeft er naar om gemak te bieden aan onze flexwerkers en klanten als het gaat om onze dienstverlening.

Op diverse vlakken hebben wij ons proces gedigitaliseerd. Naast het online urensysteem, kan een flexwerker geheel digitaal ingeschreven worden door een klant en ook worden de arbeidsovereenkomsten digitaal ondertekent. Met het online urensysteem is het erg gemakkelijk om gewerkte uren te declareren, uren goed te keuren en diverse documenten in te zien. Het online urensysteem wordt steeds verder ontwikkeld met nieuwe functionaliteiten en kan in huisstijl opgemaakt worden voor (startende) uitzendbureaus.

Downloaden en input

De App is te downloaden in de Apple store en Google Play door te zoeken op Payrollplaats. Mocht u input voor ons hebben voor functionaliteiten of heeft u andere feedback? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Bent u een (startend) uitzendbureau en wilt u ook een App in combinatie met een online urensysteem met uw logo en in uw huisstijlkleuren? ​Neem dan contact op met Uitzendplaats, partner in het maken van de juiste match.