Payrollplaats

Als groeibedrijf in de kopgroep van ondernemend Nederland

Als groeibedrijf in de kopgroep van ondernemend Nederland

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship heeft een ranglijst samen gesteld van 250 MKB bedrijven die zich groeibedrijf mogen noemen. Payrollplaats staat op die lijst van ondernemend Nederland.

 

De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van bedrijven (scale-ups) met minimaal 10 FTE en / of minstens 5 miljoen euro omzet. Deze bedrijven realiseerden een minimale jaarlijkse groei van 20% in FTE en / of omzet in drie opeenvolgende jaren in de periode van 2015 – 2018. Van de 250 groeibedrijven komt 3% uit de provincie Groningen.

“Wij zijn blij met deze vermelding en willen via deze weg al onze klanten (medewerkers en bedrijven) bedanken voor het vertrouwen in ons. De vermelding als groeibedrijf is een waardering voor ons werk waarin we dagelijks blijven streven naar dat ene doel wat we hebben: minimaal een 9 krijgen van onze klanten op onze payroll dienstverlening. We hopen dat in 2019 waar te kunnen maken met Team Payrollplaats”, aldus Gert Arends (directeur Payrollplaats). Uiteraard willen wij Picnic feliciteren met de eerste plaats op de lijst.

 

Wilt u ook weten waarom Payrollplaats een groeibedrijf is? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.