Payroll onderwijs

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll onderwijs

Het onderwijs is het overbrengen van kennis, vaardigheden en attitudes met vooraf vastgelegde doelen. Er zijn verschillende mogelijkheden in het onderwijs zoals leerkracht, leidinggevende of in de ondersteuning (assistent).
In het onderwijs werken veel mensen op oproepbasis. Er wordt gekeken naar oproepkrachten als er bijvoorbeeld ziekte is op een basisschool of op een hogeschool waar sommige docenten alleen in bepaalde semesters worden ingezet.

Payroll voor medewerkers in het onderwijs

Juist bij oproepkrachten is payrolling uitermate geschikt. U zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek worden ingezet en Payrollplaats verzorgt de arbeidsovereenkomsten, de uitbetaling van salarissen en neemt de arbeidsrechtelijke risico’s op zich.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een specialist is op het gebied van payrolling voor personeel in het onderwijs.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring omtrent payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als rechtelijke werkgever in opdracht van u, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere activiteiten. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze payroll diensten.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen