Payroll onderwijs

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll onderwijs

In het onderwijs werken veel mensen op oproepbasis. Bijvoorbeeld als er ziekte is op een basisschool is, dan wordt er gekeken naar oproepkrachten. Of op een hogeschool waar sommige docenten alleen in bepaalde semesters worden ingezet.

Payroll voor medewerkers in het onderwijs

Juist bij oproepkrachten is payrolling uitermate geschikt. U zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek worden ingezet en Payrollplaats verzorgt de arbeidsovereenkomsten, de uitbetaling van salarissen en neemt de arbeidsrechtelijke risico’s op zich.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van payrolling voor personeel in het onderwijs.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit als voordeel:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor medewerkers in het onderwijs kunt u contact met ons opnemen.

Uitzendplaats | online uitzendbureau

Op zoek naar een goede medewerker of op zoek naar goed personeel binnen het onderwijs? Dan kunt u gratis personeel werven op Uitzendplaats | online uitzendbureau, hét online uitzendbureau.

Gratis vacatures onderwijs plaatsen

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll services, voor een scherpe prijs! Wij hanteren een all-inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Zekerheid

Door te kiezen voor Payrollplaats, kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling en volgt de ABU cao.

Verder lezen over zekerheid

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning, niet gewerkt niet uitbetaald.
  • Payroll services voor de voordeligste prijs.
Bekijk alle voordelen
Gert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden