Payroll logistiek en groothandel

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll logistiek en groothandel

De handel kent vele kanalen. Wanneer de eindconsument nog niet in zicht is spreken we van groothandel. Kenmerkend voor de groothandel is de functie van intermediair in de goederenstroom. Aan de ene kant staat de leverancier die zo goed mogelijk wil verkopen, aan de andere kant staat de afnemer die zo goed mogelijk wil inkopen. Een groothandel verkoopt producten in grote aantallen, vaak aan de detailhandel.

Payroll voor medewerkers in de logistiek en groothandel

Heeft u een groothandel en/of verzorgt u de logistiek van een groothandel, maar kijkt u liever niet om naar arbeidsovereenkomsten, loonuitbetaling en de arbeidsrechtelijke risico’s, dan kunt u kiezen voor payrolling.

Payrollplaats

Payrollplaats is een landelijke organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere activiteiten. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor medewerkers in de groothandel-/logistieke branche kunt u contact met ons opnemen.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen