Payroll financieel en accountancy

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll financieel en accountancy

Een accountant is verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Denk hierbij aan het controleren van jaarrekeningen, het opmaken van jaarverslagen en het controleren van de financiële in- en uitstroom.

Payroll voor financieel medewerkers en accountants

Heeft u een financieel medewerker of accountant in dienst, maar vindt u het bijhouden van de uitbetaling van salarissen, de arbeidsovereenkomsten en arbeidsrechtelijke risico’s zo’n gedoe, dan kunt u kiezen voor een payroll service.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een specialist is op het gebied van payrolling voor personeel in de financiële branche en sector.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor financiële medewerkers kunt u contact met ons opnemen.

Uitzendplaats | online uitzendbureau

Op zoek naar een goede financiële medewerker of accountant of bent u op zoek naar goed personeel binnen de financiële branche of sector? Dan kunt u gratis personeel werven op Uitzendplaats, hét online uitzendbureau.

Gratis vacatures financieel en accountancy plaatsen.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Certificering

Door te kiezen voor Payrollplaats, kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling en volgt de ABU-cao.

Verder lezen over certificering

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen
Adinka AntonidesHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp