Payroll financieel en accountancy

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll financieel en accountancy

Financiële dienstverlening is een breed begrip. Een eenduidige definitie is niet te geven. Het ene functie differentieert zijn taken als diensten op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen; een ander levert diensten zoals financiële administratie, jaarrekening, financieel management, fiscale dienstverlening en loonadministratie. Van een financieel administratief medewerker, een accountant tot aan een verzekeringsadviseur, al deze beroepen zijn onderdeel van deze sector.

Payroll voor financieel medewerkers en accountants

Heeft u een financieel medewerker of accountant in dienst, maar vindt u het bijhouden van de uitbetaling van lonen, de arbeidsovereenkomsten en arbeidsrechtelijke risico’s zo’n gedoe, dan kunt u kiezen voor een payroll service.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie met deskundigheid op het gebied van payrolling voor personeel in de financiële branche en sector.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft volop ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun medewerkers te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch verantwoordelijke voor uw medewerkers, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw medewerkers in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor contracten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere bezigheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer gegevens over onze payroll mogelijkheden voor financiële medewerkers kunt u contact met ons opnemen.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen