Payroll detailhandel en winkel

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll detailhandel en winkel

Winkelpersoneel bestaat vaak uit een vast aantal medewerkers. Dit kunnen ook flexibele medewerkers zijn zoals scholieren, studenten en jonge moeders.

Payroll voor winkelmedewerkers

Als u vaak gebruik maakt van flexibel inzetbaar personeel, dan zou het fijn zijn als u zich niet steeds opnieuw moet buigen over de regels omtrent het inzetten van personeel, loonuitbetaling en de arbeidsrechtelijke risico’s. Payrolling is dan de uitkomst; u kunt zo uw personeel inzetten zoals u gewend bent en vervolgens verzorgt Payrollplaats de rest.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een specialist is op het gebied van payrolling voor winkelpersoneel.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw (winkel)personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor winkelmedewerkers kunt u contact met ons opnemen.

Uitzendplaats | online uitzendbureau

Op zoek naar goede winkelmedewerkers of op zoek naar goed personeel binnen de detailhandel? Dan kunt u gratis personeel werven op Uitzendplaats, hét online uitzendbureau.

Gratis vacatures detailhandel en winkel plaatsen.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Certificering

Door te kiezen voor Payrollplaats, kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling en volgt de ABU-cao.

Verder lezen over certificering

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen
Gert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp