Payroll detailhandel en winkel

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll detailhandel en winkel

Detailhandel is een breed begrip waar verschillende sectors onder vallen. Wel beschikken ze allemaal over winkelpersoneel. Denk aan supermarkten, kledingwinkels, elektronicazaken, fietswinkels of drogisterijen. Zo’n winkel bestaat vaak uit een vast aantal medewerkers. Dit kunnen ook flexibele medewerkers zijn zoals scholieren, studenten en jonge moeders. Denk aan vakkenvullers, een bekende bijbaantje.

Payroll voor winkelmedewerkers

Als u vaak gebruik maakt van flexibel inzetbaar personeel, dan zou het fijn zijn als u zich niet steeds opnieuw moet buigen over de regels omtrent het inzetten van personeel, verloning en de arbeidsrechtelijke risico’s. Payrolling is dan de uitkomst; u kunt zo uw personeel inzetten zoals u gewend bent en vervolgens verzorgt Payrollplaats de rest.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie met expertise op het gebied van payrolling voor winkelpersoneel.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als rechtelijk werkgever voor uw (winkel)personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast hebben we gunstige tarieven, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

 

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen