Payroll cultuur en sport

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll cultuur en sport

Onder deze sector vallen verschillende onderdelen. Kunst met musici, kunstenaars, dansers en andere artiesten. Je hebt culturele centra zoals musea, archieven, bibliotheken. Verder krijg je te maken met sportverenigingen, buurtcentra en dergelijke. Maar ook pretparken en zogenaamde recreatieactiviteiten vallen hieronder. Er zijn veel verschillende functies, zoals een sociaal-cultureel werker. Een sociaal-cultureel werker houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, recreatie, sport en spel.

Payroll voor sociaal-culturele medewerkers

Heeft u een of meerdere sociaal-culturele medewerkers in dienst, maar kijkt u liever niet om naar arbeidsovereenkomsten, salarisuitbetaling en de arbeidsrechtelijke risico’s, dan kunt u kiezen voor payrolling.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een specialist is op het gebied van payrolling voor sociaal-culturele werkers.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervarenheid op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor het personeels- en salarisadministratie, inclusief arbeidsovereenkomsten.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor sociaal-culturele medewerkers kunt u contact met ons opnemen.

 

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen