samenwerking biedt kansen

Payroll commercieel en verkoop

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll commercieel en verkoop

Personen die werkzaam zijn in de commerciële sector werken in de verkoopindustrie.
Zij willen een bepaald product of dienst verkopen met als einddoel winst behalen. Hiervoor moet je de wensen en behoeften van je consumenten goed kennen, en een goede praatjesmaker zijn.
Er zijn veel verschillende beroepen in de commerciële sector, zoals salesmanager, verkoopmedewerkers en vertegenwoordigers. Ze zijn dan onderdeel van de zogenaamde verkoopafdeling.

Payroll voor commerciële medewerkers

Heeft u een of meerdere commerciële of verkoopmedewerkers in dienst, maar kijkt u liever niet om naar loonuitbetaling, contracten en de arbeidsrechtelijke risico’s, dan kunt u kiezen voor payrolling.

Payrollplaats is een nationale payroll organisatie gespecialiseerd op het gebied van payrolling voor commercieel en verkooppersoneel.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring op het onderwerp van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als legaal werkgever voor uw (commercieel) medewerkers, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor uw personeels- en salaris administratie.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor commerciële medewerkers kunt u contact met ons opnemen.

 

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen