Payroll promotiewerk

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll promotiewerk

Een promotiemedewerker maakt reclame voor een bepaald merk of doel. Vaak komt er ook een stukje verkoop bij kijken. Promotiemedewerkers gaan op pad om consumenten te  benaderen en te vertellen over de producten/diensten die ze promoten. Denk hierbij aan het uitdelen van flyers, productdemonstraties en het meest bekende, straatverkoop. Promotors zijn vaak studenten die dit als bijbaan doen.

Payroll voor promotiemedewerkers

Er bestaan verschillende soorten promotie banen. Dan is het ook begrijpelijk dat het verschilt per soort werk hoe u iemand uitbetaald: met een vast salaris of op provisiebasis? Soms is er zelfs sprake van een combinatie van de twee. Dit kan best verwarrend zijn. Dan is payrolling de uitkomst voor u!

Payrollplaats

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Deze expertise heeft ervoor gezorgd dat vele firma’s ervoor kozen om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats.

Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende pluspunten:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bezuinigt het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll diensten kunt u contact met ons opnemen. we zijn ook actief in andere sectors.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen