Payroll mode

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll mode

De modesector is erg breed en omvat een samenwerking van diverse partijen. Van modeontwerper tot schoenmaker en van model tot commercieel medewerker fashion. Ondersteunend aan bovengenoemde functies krijg je te maken met “de handen”, degene die de kleding maken : naaisters, textielproducenten en dergelijke. Maar je krijgt ook te maken met fotografen, journalisten van modebladen, of zogenaamde influencers. Je werkt met collecties die seizoensgebonden zijn, wat betekend dat niet altijd dezelfde mensen in dienst zijn.

Payroll voor medewerkers in de mode-industrie

In de mode-industrie heeft u vaak te maken met freelancers of mensen die op projectbasis werken. Voor deze manier van werken is payrolling uitermate geschikt. Met een payroll service hoeft u niet meer om te kijken naar contracten, loon uitbetaling en de arbeidsrechtelijke risico’s.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een specialist is op het gebied van payrolling voor personeel in de mode-industrie.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor contractbeheer, het tijdig uitbetalen van lonen en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u vastigheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor medewerkers in de mode-industrie kunt u contact met ons opnemen.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen