Payroll media

Payroll media

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll media

Er zijn verschillende soorten media, zowel offline als online. Bijvoorbeeld de traditionele media zoals radio, televisie en kranten/tijdschriften, maar ook de moderne media zoals internet, social media en blogs. Verschillende mensen zijn werkzaam en zorgen voor unieke content. Een voorbeeld van een beroep in de media is een journalist, een redacteur of een content producer.

Payroll voor medewerkers in de media

In de media werken veel freelancers en ZZP’ers. Ook deze mensen kunt u laten uitbetalen door middel van payrolling. Payrollplaats verzorgt dan de arbeidsovereenkomst, loonuitbetaling en neemt de arbeidsrechtelijke risico’s op zich.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een specialist is op het gebied van payrolling voor personeel in de media.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor het contractbeheer, de tijdige verloning inclusief vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor medewerkers in de media kunt u contact met ons opnemen.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen