Payroll marketing

Payroll marketing

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll voor marketingmedewerkers

Heeft u een of meerdere marketingmedewerkers in dienst, maar wilt u zich niet bezighouden met het administratieve gedeelte of omkijken naar de arbeidsrechtelijke risico’s? Kies dan voor payrolling.

Payroll marketing

Met marketing moet je denken aan het promoten en verkopen van een dienst of product. Maar daarvoor moet je onderzoek doen naar je doelgroep, de markttrends en je concurrenten.
De marketingmanager houdt zich bezig met de ontwikkelingen die zich op de markt voordoen. Op basis daarvan wordt een gedegen marketingplan opgesteld met nieuwe strategieën. Vervolgens zorgen de marketingmedewerkers ervoor dat het plan wordt uitgevoerd door onder andere het gebruik van de marketingmix.

Payrollplaats

Payrollplaats is een nationale payroll organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende pluspunten:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor het personeels- en salarisadministratie.

Daarnaast hanteren we gunstige tarieven en zijn we secuur en accuraat wat u veel tijd bespaart. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer gegevens over onze payroll mogelijkheden voor marketingmedewerkers kunt u contact met ons opnemen.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen