Payroll management en interim

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll management en interim

Interim managers worden meestal ingezet voor een periode van drie tot negen maanden. Een interim manager is een tijdelijke leidinggevende die ondersteuning biedt in een organisatie of op een afdeling die een strategische verandering ondergaat. Vaak gaat het om externe personen, van buiten de eigen organisatie.

Payroll voor interim managers

Bent u van plan om een interim manager in te schakelen? Dan moet er nog heel wat worden geregeld voordat u zover ben. Ziet u er tegenop om alles te regelen hiervoor, dan is payrolling een uitkomst.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie met deskundigheid op het gebied van payrolling voor interim managers.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervarenheid op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch verantwoordelijke voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor het personeels- en salarisadministratie.

Daarnaast zijn we voordelig, bezuinigt het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Voor meer informatie over onze payroll diensten voor interim managers kunt u contact met ons opnemen.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Certificering

Door te kiezen voor Payrollplaats, kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling en volgt de ABU-cao.

Verder lezen over certificering

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp