Payroll horeca

Payroll horeca en evenementen

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll horeca en evenementen

Onder de horeca vallen onder meer hotels, pensions, restaurants, cafetaria’s en cafés. Zij vormen samen de traditionele horeca. In de horeca heeft u te maken met het hoog- en laagseizoen en onregelmatige werktijden. Wat voor de meeste mensen vrij dagen zijn, zijn juist drukke werkdagen voor horecamedewerkers. Dat uw personeel flexibel moet zijn, staat vast. Op sommige momenten heeft u dus meer personeel nodig.
Binnen het evenementenbranche krijg u ook te maken met horeca personeel. Denk aan festivals, catering, enzovoort. U heeft dan zelden te maken met vast personeel.

Payroll voor horecamedewerkers

Maakt u gebruik van flexibel inzetbaar personeel, bijvoorbeeld personeel dat alleen in de zomer komt werken, of oproepkrachten, dan is een payroll service een fijne manier om uw personeel te betalen. U hoeft zich dan niet bezig te houden met arbeidsovereenkomsten, de verloning en de arbeidsrechtelijke risico’s.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een specialist is op het gebied van payrolling voor horecapersoneel.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft langdurig ervaring op het gebied van payrolling waardoor veel bedrijven ervoor kiezen om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats.

Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw (horeca)personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het gehele salarisadministratie en het contact met instanties zoals het UWV.

Daarnaast zijn we voordelig, bezuinigt het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere activiteiten. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze payroll diensten.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Certificering

Door te kiezen voor Payrollplaats, kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling en volgt de ABU-cao.

Verder lezen over certificering

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp