Payroll grafisch en webdesign

Payroll grafisch en webdesign

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll grafisch en webdesign

Een grafisch medewerkers houdt zich bezig met de vormgeving van alle communicatie-uitingen. Bijvoorbeeld uw website (webdesign), nieuwsbrieven, folders, brochures, uw logo en huisstijl.

Payroll voor medewerkers in de creatieve sector

Wilt u eenmalig een grafisch ontwerper inhuren om voor u een aantal communicatie-uitingen vorm te geven, dan is payroll hiervoor uitermate geschikt. Ook als u ervoor kiest om een grafisch ontwerper in vaste dienst te nemen kunt u gebruik maken van de voordelen van payrolling.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een specialist is op het gebied van payrolling voor grafisch personeel.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw (grafisch) personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor grafisch ontwerpers kunt u contact met ons opnemen.

Uitzendplaats | online uitzendbureau

Op zoek naar een goede grafisch medewerker of op zoek naar goed personeel binnen de creatieve branche of sector? Dan kunt u gratis personeel werven op Uitzendplaats, hét online uitzendbureau.

Gratis vacatures grafisch en webdesign plaatsen.

 

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Certificering

Door te kiezen voor Payrollplaats, kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling en volgt de ABU-cao.

Verder lezen over certificering

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen
Gert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp