Payroll grafisch en webdesign

Payroll grafisch en webdesign

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll grafisch en webdesign

Een grafisch medewerker houdt zich bezig met de vormgeving van alle communicatie-uitingen. Heel vaak gaat het om reclame. Bijvoorbeeld uw website (webdesign), nieuwsbrieven, folders, brochures, uw logo en huisstijl. Maar denk aan alle verschillende soorten reclame: buitenreclame (posters, flyers),beplakken auto’s, een bedrijf zuil, enzovoort. Dit zijn allemaal taken die beginnen met een design van een grafisch ontwerper. Meestal wordt er gewerkt op projectbasis.

Payroll voor medewerkers in de creatieve sector

Wilt u eenmalig een grafisch ontwerper inhuren om voor u een aantal communicatie-uitingen vorm te geven, dan is payroll hiervoor uitermate geschikt. Ook als u ervoor kiest om een grafisch ontwerper in vaste dienst te nemen kunt u gebruik maken van de voordelen van payrolling.

Payrollplaats is een nationale payroll organisatie gespecialiseerd op het gebied van payrolling voor grafisch personeel.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring binnen het vak van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om gebruik te maken van de services van Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw (grafisch) personeel, heeft dit de volgende pluspunten:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor het geheele personeels- en salarisadministratie.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over onze payroll gelegenheden voor grafisch ontwerpers kunt u contact met ons opnemen.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen