Payroll communicatie

Payroll communicatie

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll voor communicatiemedewerkers

Heeft u een of meerdere communicatiemedewerkers in dienst, vast of op projectbasis, dan is een payrolling misschien iets voor u.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een specialist is op het gebied van payrolling voor personeel in de communicatie.

Payroll communicatie

Communicatie is het basis van onze sociëteit, een integrale onderdeel van sociale interactie. Met goede communicatie komt u een heel eind. Een communicatiemedewerker houdt zich bezig met het reilen en zeilen rondom de communicatie. Denk hierbij aan het opstellen van een communicatieplan, het afleggen van verantwoordelijkheid voor de communicatie met bepaalde groepen en uitvoerende werkzaamheden zoals het verzorgen van teksten en visuele communicatie-uitingen. Denk dus aan de PR afdeling van een bedrijf.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft volop ervaring op het gebied van payrolling. Vele firma’s gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch verantwoordelijke voor uw (communicatie)medewerkers, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor contracten, verloning, en alle communicatie omtrent personeelsadministratie.

Daarnaast zijn we voordelig, secuur en bespaart het u veel tijd met payrolling. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere activiteit. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor communicatiemedewerkers kunt u contact met ons opnemen.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen