Payroll callcenter

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll callcenter

Callcenters worden gebruikt in alle branches en sectors, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, telecom, retail en thuiswinkelbedrijven, industrie, zakelijke dienstverlening, woningcorporaties en welzijnsorganisaties.
De primaire taak van een callcentermedewerker is het verzorgen van inkomend en uitgaand klantcontact, via diverse communicatiekanalen. Natuurlijk via de telefoon maar denk ook aan communicatie via de e-mail, chat en social media. Een callcentermedewerker is dus vaak het eerste contactpunt.

Payroll voor callcentermedewerkers

In callcenters is er vaak veel omloop van medewerkers, waardoor het er vaak niet overzichtelijker op wordt. Als u ervoor kiest om uw callcentermedewerkers te laten uitbetalen door middel van payrolling, dan heeft u er verder geen werk meer van. Tevens verzorgen we ook de arbeidscontracten en nemen wij de arbeidsrechtelijke risico’s op ons.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een specialist is op het gebied van payrolling voor het personeel in uw callcenter.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervarenheid op het gebied van payrolling. Vele firma’s gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw (callcenter)medewerkers, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het behandelen van contact met instanties zoals de belastingdienst.

Daarnaast zijn we voordelig, bezuinigt het u veel tijd en biedt payrolling u vastigheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen