Payroll bezorging koerier

Payroll bezorging en koerier

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll voor bezorgers en koeriers

Maakt u als bedrijf zijnde gebruik van bezorgers en koeriers, maar kijkt u liever niet om naar het personeels- en salarisadministratie? Kies dan voor payrolling.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een specialist is op het gebied van payrolling voor bezorgers en koeriers.

Payroll bezorging en koerier

Een goede bezorger/koerier brengt pakketjes op de juiste plaats en op het juiste tijdstip. Vaak gebeurt dit met behulp van een bestelbusje, auto, maar soms ook per fiets. Naast het bezorgen, zorgen ze er ook voor dat de pakketten verzameld worden, gesorteerd worden en vervolgens klaargemaakt worden voor bezorging. Dit zijn taken die worden uitgevoerd door ondersteunend personeel. Ook krijg je te maken met klantenservice en account managers, zeker bij grotere bedrijven.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring op het gebied van payrolling en vele bedrijven kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch verantwoordelijke voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van lonen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast bieden we rendabele tarieven, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere activiteiten. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor bezorgers kunt u contact met ons opnemen.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen