Payroll beveiliging

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll beveiliging

Beveiliging is een ruim begrip en kan worden uitgesplitst in verschillende meer specifieke vormen van bescherming: evenementenbeveiliging, informatiebeveiliging, objectbeveiliging en persoonsbeveiliging.
Het is dus een vak dat in veel verschillende branches voorkomt, denk aan een horecaportier, een luchthavenbeveiliger of een lijfwacht. Maar een recherchebureau valt hier ook onder.

Payroll voor beveiligingsmedewerkers

Heeft u een of meerdere beveiligers in dienst, maar kijkt u liever niet om naar de salarisuitbetaling, het contractbeheer en de arbeidsrechtelijke risico’s, dan kunt u kiezen voor payrolling.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een specialist is op het gebied van payrolling voor beveiligers.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, de salarisadministratie en het afdragen van de premies.

Daarnaast bespaart het u tijd, zijn we voordelig en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in onze payroll mogelijkheden?

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Certificering

Door te kiezen voor Payrollplaats, kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling en volgt de ABU-cao.

Verder lezen over certificering

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp