Payroll automatisering

Payroll automatisering en ICT

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll automatisering en ICT

ICT is een brede term. Het verschilt van mensen zijn die zich bezig houden met de software tot degene die met hardware bezig zijn. Van programmeur tot netwerkbeheerder tot iemand die je computer kan repareren, zoveel verschillende functies zijn er. Niet voor niets is het het snelst groeiende sector.
Een gemiddeld bedrijf heeft vaak een goede ICT’er in dienst. De ICT-beheerder is verantwoordelijk voor het beheer en het gebruik van netwerken, computers, telefoons, en printers.

Payroll voor ICT’ers

Een ICT’er kan zowel intern als extern werken en zowel in vaste dienst als op projectbasis. Als u kiest om uw ICT’er(s) uit te laten betalen door middel van payrolling, hoeft u daar geen rekening meer mee te houden.

In de ICT-sector is het gebruik van payrolling het grootst, bijna 20% van alle werkgevers uit deze branche kiezen voor een payroll service. Payrollplaats is een specialist op het gebied van payrolling voor ICT/automatisering.

Payrollplaats

Payrollplaats is een landelijke organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als rechtelijk werkgever voor uw (ICT-/automatisering)personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor het contractbeheer, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll? Neem contact op!

 

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen