Payroll automatisering

Payroll automatisering en ICT

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll automatisering en ICT

Een gemiddeld bedrijf heeft vaak een goede ICT’er in dienst. De ICT-beheerder is verantwoordelijk voor het beheer en het gebruik van netwerken, computers, telefoons, en printers.

Payroll voor ICT-beheerders

Een ICT-beheerder kan zowel intern als extern werken en zowel in vaste dienst als op projectbasis. Als u kiest om uw ICT-beheerder uit te laten betalen door middel van payrolling, hoeft u daar geen rekening meer mee te houden.

In de ICT-sector is het gebruik van payrolling het grootst, bijna 20% van alle werkgevers uit deze branche kiezen voor een payroll service. Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een specialist is op het gebied van payrolling voor ICT/automatisering.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw (ICT-/automatisering)personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor medewerkers in de automatisering kunt u contact met ons opnemen.

Uitzendplaats | online uitzendbureau

Op zoek naar een goede ICT-medewerker binnen de ICT-/automatiseringsbranche of -sector? Dan kunt u gratis personeel werven op Uitzendplaats, hét online uitzendbureau.

Gratis vacatures automatisering en ICT plaatsen.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Certificering

Door te kiezen voor Payrollplaats, kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling en volgt de ABU-cao.

Verder lezen over certificering

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen
Gert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp