Payrollplaats

Payroll automatisering en ICT

Payroll service voor automatisering en ICT. Gegarandeerd de beste payroll service en het scherpste payroll tarief.

Payroll automatisering en ICT

ICT is een brede term. Het verschilt van mensen zijn die zich bezig houden met de software tot degene die met hardware bezig zijn. Van programmeur tot netwerkbeheerder tot iemand die je computer kan repareren, zoveel verschillende functies zijn er. Niet voor niets is het het snelst groeiende sector.
Een gemiddeld bedrijf heeft vaak een goede ICT’er in dienst. De ICT-beheerder is verantwoordelijk voor het beheer en het gebruik van netwerken, computers, telefoons, en printers.

Hoe werkt Payroll?

U meldt uw medewerker aan

Het aanmelden van uw medewerker is zeer eenvoudig. Via onze home-pagina kunt u een medewerker binnen 5 minuten aanmelden. Na ontvangst van alle gegevens stellen wij de arbeidsovereenkomst op en kan de verloning starten.

1
Uw medewerker maakt uren

Uw medewerker gaat bij u aan het werk. U bepaald welke werkzaamheden hij of zij mag uitvoeren.

2
Uw medewerker of uzelf vult de uren in

Als de werkweek voorbij is declareert uw medewerker de gewerkte uren via ons online urensysteem. U kunt kiezen of uzelf of uw medewerker de uren aan ons doorgeeft/accordeert. Na de inschrijving van uw medewerker ontvangen u en uw medewerker van ons de inloggegevens per mail.

3
Wij factureren de gemaakte uren

Zodra u de gedeclareerde uren goedkeurt, worden ze op woensdag door ons verwerkt. Iedere woensdag maken wij de facturen op en mailen die naar u.

4
U betaalt de factuur

U betaalt uw factuur binnen de afgesproken betaaltermijn. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, dan herinneren wij u aan de openstaande factuur.

5
Uw medewerker ontvangt de loonstrook

Wanneer de gewerkte uren door ons verwerkt zijn, versturen wij de loonstroken naar uw medewerkers. De loonstrook is ook terug te vinden op de persoonlijke pagina van uw medewerker in het online urensysteem.

6
Wij betalen uw medewerker uit

Wanneer de loonstrook verstuurd is, vindt ook de uitbetaling plaats. Uw medewerker kan per week of per periode uitbetaald worden.

7

Payroll voor ICT’ers

Een ICT’er kan zowel intern als extern werken en zowel in vaste dienst als op projectbasis. Als u kiest om uw ICT’er(s) uit te laten betalen door middel van payrolling, hoeft u daar geen rekening meer mee te houden.

In de ICT-sector is het gebruik van payrolling het grootst, bijna 20% van alle werkgevers uit deze branche kiezen voor een payroll service. Payrollplaats is een specialist op het gebied van payrolling voor ICT/automatisering.

Waarom Payroll via Payrollplaats

Omdat Payrollplaats optreedt als rechtelijk werkgever voor uw (ICT-/automatisering)personeel, heeft dit de volgende voordelen:

U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;

Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;

Payrollplaats zorgt voor het contractbeheer, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Payrollplaats

Payrollplaats is een landelijke organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats.

Payrolling bespaart veel tijd en biedt u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven
Voordelen voor uw medewerkers

Uw medewerkers worden binnen zeven dagen uitbetaald, zijn automatisch verzekerd voor WW, ZW en WIA en bouwen vanaf dag 1 pensioen op. Ze bouwen een reservering op van 20 vakantiedagen per jaar als ze full-time werken, reserveren we 8% vakantiegeld en kunnen ze aanspraak maken op de transitievergoeding.

U heeft inzicht in uw kosten

Wij gebruiken een vaste omrekenfactor, waardoor u uw kosten altijd inzichtelijk hebt. U krijgt van ons geen facturen achteraf.

U loopt geen risico’s

Niet u, maar Payrollplaats is de juridische werkgever van uw medewerkers. Dankzij deze werkwijze heeft u vaak geen doorbetalingsplicht bij ziekte of arbeidsongeschiktheid door een arbeidsongeval.

U heeft minder administratie

Wij nemen uw personeelsadministratie over. Denkt u hierbij aan de verloning, het verstrekken van loonspecificaties, de betaling van loonpremies en werkgeverslasten en ziek- en herstelmeldingen. U hoeft hiervoor dus geen accountantskosten te maken.

Uren verwerken in ons online urensysteem

Zowel u als uw medewerker kan de gemaakte uren zelf invoeren in ons beveiligd online urensysteem. Zodra de ingevoerde uren door u zijn geaccordeerd, komen ze binnen in onze backoffice en gaan we ze verlonen en factureren.

Payrolling voor uw personeel doet u bij Payrollplaats

Personeel op de loonlijst van Payrollplaats is een goede manier van werkgeverschap voor uw medewerkers. Bel voor onze payroll services naar: 085 – 760 62 28 of vraag online een offerte aan.