informatie

Over Payrollplaats

Over ons

 

Payrollplaats is een payroll organisatie met haar hoofdkantoor in Groningen en heeft opdrachtgevers verspreid over heel Nederland. We bestaan ruim 12 jaar en groeien ieder jaar rustig door. Rustig, omdat hetgeen we doen graag goed willen doen!

Wij werken vanuit onze vier kernwaarden: Eerlijk, Open, Dienstbaar en Enthousiast. Wij vinden het belangrijk om eerlijk en open te zijn in onze communicatie. Zo weet jij steeds waar je aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zijn wij in ons werk dienstbaar en enthousiast. We willen je graag volledig helpen en doen dat met enthousiasme voor ons vak!

Bij Payrollplaats verzorgen wij jouw salarisadministratie én zijn we jouw werkgever. Dit betekent dat wij naast de verloning en alle bijkomende handelingen ook eigen risicodrager zijn als het gaat om ziekte en pensioen voor je reserveren. Meer informatie over dit soort zaken vind je op onze pagina veel gestelde vragen.

Om de steeds complexere wetgeving te kunnen uitvoeren en het zo goed mogelijk te regelen voor jou hebben we een een goede backoffice nodig. En wij zijn er trots op dat we die hebben! Benieuwd met wie je contact hebt als je ons belt of mailt? Op de Teampagina stellen wij ons aan je voor.

 

Yvonne WinselaarHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 52 35
Laat mij u bellen