informatie

Online urensysteem

Online urensysteem

 

In het online urensysteem kun je veel informatie vinden over jouw dienstverband bij Payrollplaats. In het online urensysteem kun je een aantal zaken bekijken en downloaden. De handleiding van het urensysteem kun je hier downloaden. Algemene informatie is terug te vinden op de veel gestelde vragen pagina.

Inloggen met je eigen code

Alle werknemers van Payrollplaats hebben een eigen unieke inlogcode voor hun eigen deel van het urensysteem. Die inlogcode krijg je aan het begin van je dienstverband bij Payrollplaats via de mail toegestuurd. Ben je je gegevens kwijt? Laat het ons dan weten en wij zorgen voor nieuwe inloggegevens.

Mogelijkheden in het systeem

Iedere week kun je je gewerkte uren indienen en vakantie-uren aanvragen via het urenbriefje. Als je opdrachtgever voor jou de uren invoert kun je ook gewoon het urenbriefje bekijken. Klopt dit niet dan moet je hierover met je opdrachtgever in gesprek gaan.

In het systeem kun je je loonstroken bekijken en downloaden. Zo ben je altijd op de hoogte van je opgebouwde vakantiegeld en vakantiedagen. Je opgebouwde saldo aan vakantiegeld en vakantiedagen staat ook op de homepagina als je ingelogd bent. Vakantiedagen kun je doorlopend opnemen, vakantiegeld niet.

Tot slot kun je ook je getekende arbeidsovereenkomst downloaden en bekijken. Je arbeidsovereenkomst en je loonstroken kun je nodig hebben als je bij ons gestopt bent en je een uitkering bij het UWV wilt aanvragen.

Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.

 

Anke de VriesHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 52 35
Laat mij u bellen