informatie

Kortingen voor werknemers

Korting voor werknemers

 

Hoort een pagina met kortingen voor werknemers bij Payrollplaats? Wij vinden van wel! Wij streven naar goed werkgeverschap en dat is voor ons: ons werk goed doen en het waarderen van onze medewerkers. Daarom een kortingspagina…

Verschillende klanten van Payrollplaats bieden je kortingen aan omdat je werknemer bent bij ons. Vaak is het noemen van dat je werkt via Payrollplaats al voldoende, soms heb je een code nodig. De bedrijven leggen hieronder uit hoe en wat hun spelregels zijn voor jouw korting op hun product of dienstverlening.

 • Lever bruto loon in en koop van dat bedrag een cadeaukaart. Hierdoor betaal je minder belasting en heb je fiscaal voordeel.
  Cadeaukaart regeling Payrollplaats cadeaukaart regeling
 • We hebben met VGZ afspraken gemaakt over korting op je zorgverzekering. Je ontvangt 10% korting op de Basisverzekering, 15% korting op de aanvullende en 5% korting op de tandartsverzekering. Deze korting is voor jou én je gezinsleden! Klik op de link en selecteer Payrollplaats.
  Korting op je zorgverzekering bij VGZ VGZ
 • We hebben met Meertens Meubelen afspraken gemaakt over korting op je meubelen. Je ontvangt 10% korting op de aanschaf van nieuwe meubelen. Meertens Meubelen heeft meer dan 8.000 m2 aan nieuwste meubelen en slaapkamers. U verkrijgt de korting door bij uw aankoop aan te geven dat u via Payrollplaats werkt. “De koffie staat klaar!”
  Korting op meubels bij Meertens Meubelen Meertens Meubelen
 • Werknemers van Payrollplaats krijgen met de code 'payrollplaats10' een korting van 10% op elk uitje bij Urban Heart! Of je nu op zoek bent naar een actieve game of quiz voor jullie bedrijfsuitje of naar een workshop met een pikant tintje voor een vrijgezellenfeest: alles kan! Met een ruim aanbod van meer dan 50 leuke activiteiten en ruim 5 jaar ervaring in de branche vinden wij een passende invulling voor iedere gelegenheid en elk budget. Deze code is niet geldig op kinderfeestjes.
  Korting op uw je uitje / feestje bij Urban Heart Urban Heart
 • Werknemers van Payrollplaats krijgen 15% korting op elke bestelling bij Studio MIP! Bij Studio MIP kun je zelf je persoonlijke sieraden laten maken met je eigen boodschap of naam van iemand die veel voor je betekend. Elk sieraad is uniek en handgemaakt. De sieraden en accessoires die Studio MIP niet zelf maakt, worden met veel liefde en aandacht uitgezocht. Studio MIP is happy reseller van de toffe merken Esperanza Deseo, Biba en Happy Hippies. Kortingscode: Payrollplaats.
  Korting op handgemaakte sieraden Studio MIP
 • Menzis is per 01-01-2019 gestopt met korting geven aan werknemers van Payrollplaats.
  Korting op je zorgverzekering bij Menzis Menzis