zzp’ers

Certificering payroll

Zekerheid met Payrollplaats voor ZZP’ers

Door als ZZP’er te kiezen voor Payrollplaats kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling. Zo kunt u opdrachten uitvoeren voor klanten, zonder dat uw klanten zich zorgen hoeven te maken over naheffingen van de Belastingdienst.

Dankzij onze payroll diensten komt u als ZZP’er, maar ook uw opdrachtgevers nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonheffingen

Deze verklaring toont aan dat Payrollplaats al haar verplichtingen aan de Belastingdienst en het UWV heeft voldaan. Iedere drie maanden krijgen we een nieuwe verklaring die wij publiceren. Sommige opdrachtgevers willen deze verklaring hebben. U mag deze verstrekken.

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonheffingen van de Belastingdienst april 2018.

Payrollplaats beschikt over een G-rekening

Voor betalingen aan de Belastingdienst maken we gebruik van een G-rekening. Dit biedt uw bedrijf én de Belastingdienst de garantie dat premies die wij moeten afdragen altijd worden betaald.

Wij zijn ABU-lid

Payrollplaats is ABU-lid. Dat wil zeggen dat we voldoen aan de strenge eisen met betrekking tot het naleven van die cao. Tevens zijn al onze backoffice medewerkers in het bezit van het SEU diploma.

Payrollplaats is NEN 4400-1 gecertificeerd

Payrollplaats is NEN 4400-1 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat we voldoen aan de strenge eisen met betrekking tot personeels- en loonadministratie. De half-jaarlijkse controle geeft u én uw opdrachtgever de garantie dat we altijd voldoen aan de meest recente criteria.

Certificaat Verklaring NEN 4400-1.

Wij beschikken over het SNA-keurmerk

De Stichting Normering Arbeid (SNA) houdt een register bij van alle bedrijven die voldoen aan hun keurmerk. Uiteraard is ook Payrollplaats in dit register opgenomen. Het keurmerk van SNA is hét keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk.

Ondernemingen met het SNA-keurmerk zijn beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid, namelijk:

  • De identificatie van de onderneming;
  • De aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting;
  • Loonbetaling niet in strijd met de Wet minimumloon en minimum vakantiebijslag;
  • Het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland;
  • Het voorkomen van risico’s op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk.

Payrollplaats voldoet aan deze voorwaarden.

Payrolling voor ZZP’ers doet u bij Payrollplaats

Als ZZP’er zonder risico op de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor onze payroll services naar: 050 – 210 10 08 of vraag online een offerte aan.

Adinka AntonidesHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp