uitzendbureaus

Voordelen payroll

Voordelen van payroll voor uitzendbureaus

Payrolling biedt uitzendbureaus veel voordelen. Hieronder worden deze voordelen genoemd.

Voordelen voor uw flexwerkers

Uw flexwerkers worden wekelijks of per periode van vier weken verloond, zijn verzekerd voor WW, ZW en WIA en bouwen na 26 gewerkte weken pensioen op. Daarnaast bouwen ze een reservering op van 25 vakantiedagen per jaar, reserveren wij 8% vakantiegeld en kunnen ze aanspraak maken op de transitievergoeding.

U bent flexibel

Alleen de gewerkte uren worden verloond en gefactureerd. U en uw opdrachtgever zitten nergens contractueel aan vast. Een ander voordeel in deze categorie is dat uw flexwerkers één werkgever hebben (Payrollplaats), maar meerdere opdrachten tegelijkertijd lopend en facturabel kunnen hebben. Hierdoor kunnen zij één loonstrook ontvangen en de loonheffingskorting toepassen.

U heeft inzicht in uw kosten

Wij gebruiken een vaste omrekenfactor, waardoor u uw kosten altijd inzichtelijk hebt en uw marge bij iedere opdrachtgever opnieuw kan bepalen.

U loopt geen risico’s

U loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s. Niet u, maar Payrollplaats is de juridische werkgever van uw flexwerkers. Dankzij deze werkwijze heeft u geen doorbetalingsplicht bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Tevens zijn wij eigenrisicodrager en doen wij er alles aan om uw flexwerkers snel weer beter te hebben. Desgewenst zetten wij ook onze onafhankelijke ARBO-arts in voor dit doel.

U heeft minder administratie

Wij nemen uw personeelsadministratie over. Denk hierbij aan de verloning, het verstrekken van loonspecificaties in uw huisstijl, de betaling van loonpremies en werkgeverslasten en ziek- en herstelmeldingen. U hoeft hiervoor dus geen accountantskosten te maken.

Desgewenst voeren wij ook de bijbehorende debiteurenadministratie voor u. In uw huisstijl kunnen wij uw opdrachtgevers namens u factureren!

Wij verlonen volgens de ABU-cao

Wij hanteren de ABU-cao, omdat deze geheel voldoet aan de flexwet. Dit houdt in dat u flexibiliteit heeft en dat uw flexwerkers goede arbeidsvoorwaarden hebben.

Uren verwerken in ons online urensysteem

Wij bouwen voor u in uw huisstijl een online urensysteem. In dit urensysteem kunnen u, uw opdrachtgevers en uw flexwerkers terecht voor de urenadministratie. Zodra de ingevoerde uren door uw opdrachtgevers zijn geaccordeerd, komen ze binnen in onze backoffice en gaan we ze verlonen en factureren.

Payrollplaats beschikt over de NEN 4400-1 certificering

Payrollplaats is NEN 4400-1 gecertificeerd en is opgenomen in het register van gecertificeerde ondernemingen. Voor meer informatie kijkt u op www.normeringarbeid.nl.

Besteed ook de backoffice van uw uitzendbureau en de verloning van uw personeel uit aan Payrollplaats. Dit levert u niet alleen gemak en tijdwinst op, maar ook financieel voordeel!

Payrolling voor uitzendbureaus doet u bij Payrollplaats

Als uitzendbureau uw uitzendkrachten zonder risico op de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor onze payroll services naar: 050 – 210 10 08 of vraag online een offerte aan.

Software voor uitzendbureaus

Naast payrolldienstverlening kunnen wij via ons zusterbedrijf Uitzendplaats u ook helpen met software specifiek voor uitzendbureaus. Ze bouwen bij Uitzendplaats software voor uitzendbureaus. Onder andere: een matchtool, vacatureplaats.nl, cvplaats.nl en een online urensysteem. Deze onderdelen zijn allemaal te integreren in een door hen gebouwde website speciaal voor uitzendbureaus. Door deze functionaliteiten wordt uw uitzendbureau goed gevonden op internet en kunt u een vliegende start hebben.

Gert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp