uitzendbureaus

Software

Software voor uitzendbureaus

Het internet speelt een steeds grotere rol in onze maatschappij. Binnen het bedrijfsleven is het normaal om veel te digitaliseren en in de uitzendbranche zien we dit ook. Had u vroeger nog een fax of een kaartenbak en liepen werkzoekenden op uw vestiging binnen? Nu kan bijna het hele werkproces gedigitaliseerd worden met de juiste software. Zo kunt u al uw tijd besteden aan het maken van de juiste match en aan commerciële zaken.

Besteed u uw backoffice van uw uitzendbureau aan Payrollplaats uit? Wij bieden u de mogelijkheid om specifieke software oplossingen te gebruiken voor de uitzendbranche die allemaal aan elkaar gekoppeld zijn. Zo houdt u tijd over voor uw sollicitanten, flexwerkers en klanten.

OnlineUUR portal

De OnlineUUR biedt u de mogelijkheid om urenbriefjes online in te (laten) vullen en om ze ook online te accorderen. Dit is een webportal die gekoppeld kan worden aan uw eigen uitzendbureau website en zit bij de backoffice dienstverlening in die Payrollplaats u biedt. OnlineUUR biedt u de volgende mogelijkheden:

  • uw flexwerkers of uzelf vullen urenbriefjes in en uw klanten keuren ze goed;
  • digitale ondertekening van arbeidsovereenkomsten en opdrachtbevestigingen;
  • inzage in loonstroken en facturen;
  • de opmaak is in uw huisstijlkleuren en met uw logo;
  • OnlineUUR is overal online beschikbaar;
  • er zijn diverse management rapportages te maken.

Uren APP

Met uw eigen App in de Apple store en Google Play bent u helemaal up-to-date en kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten. U bent vindbaar met uw eigen naam en logo in deze stores en de App is in uw huisstijlkleuren en met uw logo vorm gegeven.

Met deze App hebben uw klant en flexwerker ook op hun smartphone de mogelijkheid om uren te verwerken. Uw flexwerker kan zijn reserveringen in zien, zijn loonstroken downloaden en zijn arbeidsovereenkomst nalezen. Uw klant kan eenvoudig de gewerkte uren goedkeuren waar en wanneer hij of zij dat maar wil. Zo komt het salaris nog sneller bij uw medewerker terecht en verhoogt u uw medewerker- en klanttevredenheid.

Professionele website

Op www.uitzendbureauwebsite.nl kunt u gratis onze WordPress Pluging en WordPress Thema downloaden. Hiermee maakt of laat u eenvoudig een professionele website voor uw uitzendbureau maken. Uw website is volledig gekoppeld met de matchtool: Uitzendplaats zodat u beschikt over alle benodigde functionaliteiten.

Hierbij kunt u denken aan: inschrijving, solliciteren kandidaten, publiceren vacature, zoeken vacature etc.

Deze uitzendbureau website is heel goed vindbaar in Google en SEO proof geschreven.

Zo heeft u binnen snel, eenvoudig en voordelig een professionele uitzendbureau website, zodat u online ook een goed visitekaartje af geeft.

Matchtool

Matchen is de kern van het werk van ieder uitzendbureau. Veelal gebeurd dit op basis van gevoel en uw geheugen. Matchen blijft mensenwerk, maar digitalisering kan helpen om de keuze accurater te maken.

Met onze werving en selectie software van Uitzendplaats maakt u als uitzendbureau eenvoudig de juiste match tussen uw opdrachtgevers en kandidaten. U kunt met meerdere gebruikers tegelijk werken in de matchtool van Uitzendplaats en u heeft overzicht in al uw kandidaten, vacatures en klanten (contactpersonen). Uiteraard kunt u overal notities achter te laten over voortgang, uw indruk en dergelijke.

Heeft u interesse in deze software?

Neem dan contact op met Payrollplaats op om onze backoffice mogelijkheden te bespreken. U kunt direct, of later, de bovenstaande online tools inzetten. Bovenstaande software wordt gemaakt door ons zusterbedrijf Webplaats. Zij helpen u bij het faciliteren van de juiste samenstelling van uw software.

GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 5 230
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 5 230

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp