uitzendbureaus

Software

Software voor uitzendbureaus

Het internet speelt een steeds grotere rol in onze maatschappij. Binnen het bedrijfsleven is het normaal om veel te digitaliseren en in de uitzendbranche zien we dit ook. Had u vroeger nog een fax of een kaartenbak en liepen werkzoekenden op uw vestiging binnen? Nu kan bijna het hele werkproces gedigitaliseerd worden met de juiste software. Zo kunt u al uw tijd besteden aan het maken van de juiste match en aan commerciële zaken.

Besteed u uw backoffice van uw uitzendbureau aan Payrollplaats uit? Wij bieden u de mogelijkheid om specifieke software oplossingen te gebruiken voor de uitzendbranche die allemaal aan elkaar gekoppeld zijn. Zo houdt u tijd over voor uw sollicitanten, flexwerkers en klanten.

 

OnlineUUR portal

OnlineUUR biedt u de mogelijkheid om urenbriefjes online in te (laten) vullen en om ze ook online te accorderen. OnlineUUR is een webportal dat gekoppeld kan worden aan uw eigen uitzendbureau website. OnlineUUR biedt u de volgende mogelijkheden:

  • uw flexwerkers of uzelf vullen urenbriefjes in en uw klanten keuren ze goed;
  • digitale ondertekening van arbeidsovereenkomsten en opdrachtbevestigingen;
  • inzage in loonstroken en facturen;
  • de opmaak is in uw huisstijlkleuren en met uw logo;
  • OnlineUUR is overal online beschikbaar;
  • er zijn diverse management rapportages te maken.

 

Uren APP

Met uw eigen App in de Apple store en Google Play bent u helemaal up-to-date en kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten. U bent vindbaar met uw eigen naam en logo in deze stores en de App is in uw huisstijlkleuren en met uw logo vorm gegeven.

Met deze App hebben uw klant en flexwerker ook op hun smartphone de mogelijkheid om uren te verwerken. Uw flexwerker kan zijn reserveringen in zien, zijn loonstroken downloaden en zijn arbeidsovereenkomst nalezen. Uw klant kan eenvoudig de gewerkte uren goedkeuren waar en wanneer hij of zij dat maar wil. Zo komt het salaris nog sneller bij uw medewerker terecht en verhoogt u uw medewerker- en klanttevredenheid.

 

Professionele website

Een eigen professionele website voor uw uitzendbureau met een module om kandidaten zichzelf in te laten schrijven en uw vacatures op een professionele manier te publiceren. Uiteraard is deze website goed vindbaar in Google en SEO proof geschreven. Deze website wordt met uw logo en uw huisstijlkleuren vormgegeven. U schrijft uw eigen teksten en kiest uw fotografie. Zo heeft u binnen één week een professionele website, zodat u online ook een goed visitekaartje af geeft.

 

Matchtool

Matchen is de kern van het werk van ieder uitzendbureau. Veelal gebeurd dit op basis van gevoel en uw geheugen. Matchen blijft mensenwerk, maar digitalisering kan helpen om de keuze accurater te maken.

Met onze werving en selectie software maakt u als uitzendbureau eenvoudig de juiste match tussen uw opdrachtgevers en kandidaten. U kunt met meerdere gebruikers tegelijk werken in de matchtool van Uitzendplaats en u heeft overzicht van al uw kandidaten, vacatures en klanten. U kunt kandidaten eenvoudig voorstellen via een voorstelprofiel, wat uw professionele indruk bij de klant verhoogt. Uiteraard kunt u overal notities achter te laten over voortgang, uw indruk en dergelijke.

Wij kunnen deze werving en selectie software aan uw website koppelen maar ook aan CVplaats en Vacatureplaats. Als uitzendbureau zorgt u hiermee voor extra publiciteit en behoud u intern het overzicht.

 

Heeft u interesse in deze software?

Neem dan contact op met ons op om onze backoffice mogelijkheden te bespreken. U kunt direct, of later, de bovenstaande online tools inzetten. Bovenstaande software wordt gemaakt door ons zusterbedrijf Uitzendplaats. Zij helpen u bij het faciliteren van de juiste samenstelling van uw software.

Adinka AntonidesHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp