uitzendbureaus

Kosten uitzendbureau backoffice

Bruto uurloonPayroll factorPayroll tarief (excl. BTW)
Benieuwd naar het backoffice tarief voor uw uitzendkrachten?

Altijd de scherpste factor

Payrollplaats staat voor goed werkgeverschap en streeft naar een kwalitatief hoogstaande en digitale dienstverlening. Wanneer u de backoffice van uw uitzendbureau bij ons onder brengt, dan deelt u deze uitgangspunten. In ons DNA zit eerlijk zaken doen op een transparante wijze. Wij doen niet moeilijk als u ons vraagt om onze kostprijsopbouw te delen met u, want wij weten dat wij de scherpste factor hanteren voor onze dienstverlening.

Wanneer u een offerte van ons krijgt en vervolgens een backoffice bedrijf vindt dat, onder dezelfde voorwaarden die wij ook hanteren vanuit de ABU-cao, zijn diensten goedkoper aanbiedt, dan passen we onze factor aan. U betaalt dan alsnog de laagste prijs voor onze totale dienstverlening. Zo kunt u met een gerust hart uw backoffice aan ons uitbesteden en bezig zijn met matchen van kandidaten op vacatures. Ondertussen doen wij dan de administratie van het werkgeverschap van uw uitzendbureau.

Alleen gewerkte uren

Bij ons betaalt uw opdrachtgever alleen de uren die de medewerker daadwerkelijk heeft gewerkt zowel in fase A als in fase B van de ABU cao. Ziektekosten, vakantiedagen en vakantiegeld worden niet gefactureerd aan uw klant.

In onze tarief- / payroll factor zijn alle kostprijselementen zoals reserveringen, vakantiegeld, vakantiedagen, feestdagen, bijzondere verlofdagen, werkgeverspremies, ziekteverzuim, rechtsbijstand, pensioenpremies, transitievergoeding enzovoorts verwerkt. Dit biedt u de mogelijkheid om met uw klanten de dienstverlening simpel en transparant te houden en één factor voor fase A en één factor voor fase B te offreren. Uw klant weet op voorhand waar hij aan toe is bij u.

Geen bijkomende kosten

Bij Payrollplaats zitten alle kosten voor het voeren van de backoffice in onze factor. U betaald dus niet voor de kredietcheck. U betaald geen kosten voor uw eigen onlineUUR portal en ook geen kosten voor de certificering die wij hebben.

Betaald u misschien opstartkosten bij ons? Nee, ook die betaald u niet. Wij willen geen drempels opwerpen voorafgaand aan een samenwerking. Tevens doen wij niet moeilijk over opzeggen van de samenwerking. Wij geloven in de kwaliteit van onze dienstverlening en onze referenten bevestigen dat.

Maatwerk

Onze backoffice dienstverlening is een generieke dienstverlening. Met uw specifieke wensen kunnen wij doorgaans zonder kosten maatwerk leveren door accenten aan te passen. Hierdoor heeft u dan toch uw eigen dienstverlening binnen onze generieke dienst. Wilt u ook maatwerk? Neem dan contact met ons op.

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 5 230

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp