uitzendbureaus

Hoe werkt payroll

 • U meldt de uitzendkracht aan

  Het aanmelden van uw uitzendkracht is zeer eenvoudig. U schrijft de uitzendkracht in via uw online urensysteem. Na ontvangst van de gegevens stellen wij de arbeidsovereenkomst voor uw uitzendkracht op.

 • Uw uitzendkracht maakt uren

  Uw uitzendkracht gaat onder begeleiding aan het werk voor uw opdrachtgever. Uw opdrachtgever bepaalt welke werkzaamheden hij of zij mag uitvoeren.

 • Uw uitzendkracht, uw klant of u vult de uren in

  Voor het doorgeven en accorderen van gewerkte uren maken wij gebruik van uw online urensysteem. U kunt kiezen of uzelf, uw inlener of uw uitzendkracht de uren invoert en goedkeurt.

 • Wij factureren uw klant

  De ingevoerde uren zijn goedgekeurd en wij maken, namens uw uitzendbureau, de factuur voor u gereed conform het commerciële tarief dat u hebt afgestemd met de opdrachtgever.

 • Uw uitzendkracht ontvangt de loonstrook

  Zodra wij de goedgekeurde uren verwerkt hebben ontvangt uw uitzendkracht zijn/haar loonstrook per mail. Daarnaast zijn de loonstroken terug te zien op de persoonlijke pagina van uw uitzendkracht in het online urensysteem.

 • Wij betalen uw uitzendkracht uit

  De uitbetaling volgt zodra de loonstrook verstuurd is. De loonbetaling kan per week of per vier weken gedaan worden. Per week: dit gebeurt op de donderdag na de week waarin uw uitzendkracht heeft gewerkt. Per vier weken: dit gebeurt op de donderdag nadat de vier wekelijkse periode is afgelopen.

 • Uw klant betaalt de factuur

  Uw klant betaald de factuur aan ons. Iedere periode ontvangt u van ons uw margeoverzicht en betalen wij die marge aan u uit.

Wij houden van een eenvoudige werkwijze

Via de bovenstaande icoontjes kunt u precies zien wat onze payroll werkwijze is. Payrollplaats biedt de beste arbeidsvoorwaarden tegen een scherp tarief. Wij zijn dagelijks bezig om complexe processen te vereenvoudigen en onze payroll dienstverlening te optimaliseren.

Focust u als uitzendbureau op het maken van de match en laat ons de payroll voor u verzorgen.

 

Adinka AntonidesHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp