uitzendbureaus

Certificering payroll

Zekerheid met Payrollplaats voor uitzendbureaus

Door als uitzendbureau te kiezen voor Payrollplaats kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling. Zo kunt u uw juridische werkgeverschap/backoffice volledig aan ons uitbesteden, zonder dat u zich zorgen maakt over naheffingen van de Belastingdienst bij u of uw opdrachtgevers.

Dankzij onze payroll diensten komt u als uitzendbureau nooit voor onaangename verrassingen te staan en kunt u zich volledig focussen op het plaatsen van uw uitzendkrachten bij uw opdrachtgevers.

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonheffingen

Deze verklaring toont aan dat Payrollplaats al haar verplichtingen aan de Belastingdienst en het UWV heeft voldaan. Iedere drie maanden krijgen we een nieuwe verklaring die wij publiceren.

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonheffingen van de Belastingdienst juli 2018.

Payrollplaats beschikt over een G-rekening

Voor betalingen aan de Belastingdienst maken we gebruik van een G-rekening. Dit biedt uw bedrijf én de Belastingdienst de garantie dat premies van uw medewerkers altijd worden betaald.

Wij zijn ABU-lid

Payrollplaats is ABU-lid. Dat wil zeggen dat we voldoen aan de strenge eisen met betrekking tot het naleven van die cao. Tevens zijn al onze backoffice medewerkers in het bezit van het SEU diploma.

Payrollplaats is NEN 4400-1 gecertificeerd

Payrollplaats is NEN 4400-1 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat we voldoen aan de strenge eisen met betrekking tot personeels- en loonadministratie. De half-jaarlijkse controle geeft u de garantie dat we altijd voldoen aan de meest recente criteria.

Certificaat Verklaring NEN 4400-1.

Wij beschikken over het SNA-keurmerk

De Stichting Normering Arbeid (SNA) houdt een register bij van alle bedrijven die voldoen aan hun keurmerk. Uiteraard is ook Payrollplaats in dit register opgenomen. Het keurmerk van SNA is hét keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk.

Ondernemingen met het SNA-keurmerk zijn beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid, namelijk:

  • De identificatie van de onderneming;
  • De aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting;
  • Loonbetaling niet in strijd met de Wet minimumloon en minimum vakantiebijslag;
  • Het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland;
  • Het voorkomen van risico’s op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk.

Payrollplaats voldoet aan deze voorwaarden.

Payrolling voor uitzendbureaus doet u bij Payrollplaats

Als uitzendbureau uw uitzendkrachten zonder risico op de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor onze payroll services naar: 050 – 210 10 08 of vraag online een offerte aan.

Gert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp