uitzendbureaus

Certificering uitzendbureau backoffice

Zekerheid voor uitzendbureaus

Door als uitzendbureau uw backoffice uit te besteden aan Payrollplaats kiest u voor gemak en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling, zodat u uw backoffice met een gerust hart uit handen kan geven aan de specialist. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over naheffingen van de Belastingdienst bij uw opdrachtgevers.

Dankzij onze backoffice dienstverlening komt u als uitzendbureau nooit voor onaangename verrassingen te staan en kunt u zich volledig focussen op het plaatsen van uw flexwerkers bij uw opdrachtgevers. U de match, wij de administratie!

Vrijwaring ketenaansprakelijkheid

De verklaring betalingsgedrag toont aan dat Payrollplaats al haar verplichtingen aan de Belastingdienst en het UWV heeft voldaan. Ieder kwartaal krijgen we een nieuwe verklaring van de Belastingdienst en die publiceren wij op deze pagina. Deze mag u delen met uw opdrachtgevers wanneer zij gevrijwaard willen worden van de ketenaansprakelijkheid.

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting en loonheffingen van de Belastingdienst juli 2019.

Voor betalingen aan de Belastingdienst maken wij gebruik van een G-rekening. Dit is een ‘geblokkeerde’ rekening van waaraf wij onze belastingen en heffingen betalen. Andere rekeningen kunnen niet betaald worden vanaf deze rekening. Dit biedt uw uitzendbureau, uw opdrachtgevers én de Belastingdienst de garantie dat premies van uw medewerkers altijd en tijdig worden betaald. Uw opdrachtgevers kunnen ook gebruik maken van deze rekening.

ABU-lidmaatschap

Payrollplaats is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Wij hanteren daardoor de ABU cao en voldoen aan de strenge eisen met betrekking tot het naleven van die cao. Dit betekent ook dat wij ons conformeren aan de gedragsregels en het antidiscriminatiebeleid van de ABU. Wanneer wij uw backoffice verzorgen bent u indirect lid en conformeert u zich hier aan. Deze gedragsregels, de ABU cao en ons antidiscriminatiebeleid kunt u nalezen op onze pagina formulieren.

Kennisdesk is gecertificeerd

Hoe kunt u alle wijzigingen bijhouden in de CAO’s als uitzendbureau? Hoe zit het met de inlenersbeloning? Twee vragen die veel gesteld worden door uitzendbureaus waar wij de backoffice voor verzorgen. Die kennis heeft Payrollplaats, want wij volgen regelmatig trainingen en kennen de CAO’s waarin wij verlonen. Daarnaast hebben al onze backoffice payroll specialisten het SEU examen voor uitzendmedewerkers afgelegd en een diploma in bezit. In het register van de SEU kunt u dit nazien.

De Stichting Normering Arbeid (SNA) houdt een register bij van alle bedrijven die voldoen aan hun keurmerk. Uiteraard is ook Payrollplaats in dit register opgenomen. Het keurmerk van SNA is hét keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk.

Payrollplaats heeft de NEN 4400-1 certificering. Hierdoor voldoen we aan de strenge eisen met betrekking tot personeels- en loonadministratie. De half-jaarlijkse controle geeft u en uw opdrachtgevers de garantie dat we altijd voldoen aan de meest recente criteria.

Certificaat Verklaring NEN 4400-1.

Uw backoffice in goede handen bij Payrollplaats

Als uitzendbureau uw uw backoffice uitbesteden aan Payrollplaats? Bel voor onze backoffice services naar: 050 – 210 10 08 of vraag online een offerte aan.

GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 5 230
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 5 230

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp