uitzendbureaus

Payroll uitzendbureaus

Hoe werkt payroll?

  • U meldt uitzendkracht aan via het online inschrijfformulier
  • Uitzendkracht maakt uren bij uw klant
  • Bekijk hele werkwijze

Uitzendbureau: u de match, wij de administratie

Een eigen uitzendbureau starten is uw droom. Uw droom is nu binnen handbereik. Payrollplaats maakt de start van uw droom mogelijk door de backoffice voor uw uitzendbureau te verzorgen.

U heeft uw eigen uitzendbureau. Uw klanten verwachten de perfecte match tussen hun vacature en uw kandidaat. U wilt graag matchen, maar er is nog zoveel loonadministratie te doen. Waar haalt u de tijd vandaan? Payrollplaats heeft het antwoord!

Hoe werkt een backoffice voor een uitzendbureau? U maakt de match tussen de vacature en de kandidaat, wij verzorgen de administratie en zijn juridisch werkgever van uw flexwerker. De backoffice werkzaamheden waaronder de verloning, facturatie en arbeidsrechtelijke zaken verzorgen wij voor u door middel van onze payroll backoffice services. Wij beperken de risico’s met betrekking tot slecht betalende debiteuren tot een minimum. Tevens hoeft u geen tijd en geld in audits te steken om een NEN 4400-1 certificering te behalen of om lid te worden van de ABU. Dat hebben wij al voor u gedaan!

Uitzendbureau software en website

Payrollplaats is een zusterbedrijf van Webplaats. Webplaats maakt online software voor uitzendbureaus en kan een professionele website voor u maken. Door de samenwerking tussen Webplaats en Payrollplaats kunt u uw gemaakte match met 1 klik vanuit de software van Webplaats aan Payrollplaats doorgeven voor het verzorgen van de verloning.

Met de software van Webplaats kunt u matchen, heeft u overzicht in van uw vacatures, uw kandidaten en uw klanten. Webplaats positioneert uw vacatures gratis op de banenwebsite Vacatureplaats.nl, uw eigen uitzendbureau website en u ontvangt gratis werkzoekenden via CVplaats. Deze software en samenwerking ontzorgt u en zorgt voor meer tijd voor commerciële inspanningen.

Onze dienstverlening

Uw eigen uitzendbureau binnen één week operationeel door onze backoffice dienstverlening. Wij bieden u:

Maak ruimte voor ondernemerschap binnen uw organisatie. Richt u op het klantcontact en het matchen van de kandidaten. Door uw backoffice uit te besteden krijgt u een voorsprong op de markt!

Payrolling voor uitzendbureaus doet u bij Payrollplaats

Als uitzendbureau uw uitzendkrachten zonder risico op de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor onze payroll services naar: 050 – 210 10 08 of vraag online een offerte aan.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen en vakantiegeld niet worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Certificering

Door te kiezen voor Payrollplaats, kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling.

Verder lezen over certificering

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Professionele communicatie en juridisch kloppende contracten.
  • Lage financieringsbehoefte door uitbesteding van crediteurenadministratie.
Bekijk alle voordelen
Gert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp