uitzendbureaus

Payroll uitzendbureaus

Hoe werkt payroll?

 • U meldt uitzendkracht aan
 • Uitzendkracht maakt uren
 • Bekijk hele werkwijze

Uitzendbureau: u maakt de match, wij doen de rest

Een eigen uitzendbureau is uw droom. De uitzendbranche is volop in beweging. Uw klanten verwachten van u de perfecte match tussen hen en uw kandidaat, maar ondertussen staan de marges onder druk. U, als uitzendbureau ondernemer, ziet tal van kansen die u graag zou willen verzilveren, maar waar haalt u de tijd vandaan? Payrollplaats heeft het antwoord!

Zet uw kostbare tijd in voor het maken van matches. De backoffice-werkzaamheden zoals verloning, facturatie en arbeidsrechtelijke zaken verzorgen wij voor u door middel van onze payroll services. Verder beperken wij de risico’s met betrekking tot slecht betalende debiteuren tot een minimum. Zo zijn alle debiteuren via Coface verzekerd. Ook hoeft u geen tijd en geld in audits te investeren om een certificering zoals NEN 4400-1 te behalen of om lid te worden van de ABU. Dat hebben wij al voor u gedaan!

Uitzendbureau software en website

Payrollplaats is een zusterbedrijf van Uitzendplaats. Daar maken ze online software voor uitzendbureaus en een geoptimaliseerde website voor uitzendbureaus. Door deze samenwerking kunt u uw gemaakte match met 1 klik op de knop aan Payrollplaats doorgeven voor het verzorgen van de verloning.

Met de software van Uitzendplaats kunt u matchen, heeft u overzicht in van uw vacatures, uw kandidaten en uw klanten. Uitzendplaats positioneert uw vacatures gratis op de banenwebsite Vacatureplaats.nl, uw eigen uitzendbureau website (voor demo klikt u HIER) en u ontvangt gratis werkzoekenden via CVplaats. Deze software en samenwerking ontzorgt u en zorgt voor meer tijd voor commerciële inspanningen.

Payrollplaats biedt u daarnaast:

 • Uw eigen uitzendbureau;
 • Eigen online urenregistratiesysteem;
 • Uitbetaling per week of per periode van 4 weken;
 • Facturatie- en debiteurenbeheer, verzekerd met een kredietverzekering;
 • Uw huisstijl volledig geïntegreerd in de verstuurde documenten;
 • Onze kennis die door het SEU is getoetst;
 • Betrouwbaarheid en flexibiliteit tegen lage kosten;
 • Uitzendplaats, Software (online uitzendbureau matchtool) voor het maken van de juiste match. Eenvoudig beheer van uw vacatures, kandidaten en uitzendbureaus. Gratis vacatures plaatsen en kandidaten ontvangen via Vacatureplaats en CVplaats.

Maak ook ruimte voor ondernemerschap binnen uw organisatie. Richt u zich op het klantcontact en het matchen. Door uw backoffice uit te besteden aan ons krijgt uw uitzendbureau een voorsprong op de markt!

Payrolling voor uitzendbureaus doet u bij Payrollplaats

Als uitzendbureau uw uitzendkrachten zonder risico op de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor onze payroll services naar: 050 – 210 10 08 of vraag online een offerte aan.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen en vakantiegeld niet worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Certificering

Door te kiezen voor Payrollplaats, kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling.

Verder lezen over certificering

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

 • Professionele communicatie en juridisch kloppende contracten.
 • Lage financieringsbehoefte door uitbesteding van crediteurenadministratie.
Bekijk alle voordelen
Adinka AntonidesHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp