uitzendbureaus

Backoffice voor uitzendbureaus

Backoffice voor uitzendbureaus

 • U meldt uitzendkracht aan via het online inschrijfformulier
 • Uw uitzendkracht maakt uren bij uw klant
 • Bekijk hele werkwijze

Uitzendbureau: u de match, wij de administratie

Een eigen uitzendbureau starten is uw droom. Uw droom is nu binnen handbereik. Payrollplaats maakt de start van uw droom mogelijk door de backoffice voor uw uitzendbureau te verzorgen.

U heeft uw eigen uitzendbureau. Uw klanten verwachten de perfecte match tussen hun vacature en uw kandidaat. U wilt graag matchen, maar er is nog zoveel loonadministratie te doen. Waar haalt u de tijd vandaan? Payrollplaats heeft het antwoord!

Hoe werkt een backoffice voor een uitzendbureau? U maakt de match tussen de vacature en de kandidaat, wij verzorgen de administratie en zijn juridisch werkgever van uw flexwerker. De backoffice werkzaamheden waaronder de verloning, facturatie en arbeidsrechtelijke zaken verzorgen wij voor u door middel van onze payroll backoffice services. Wij beperken de risico’s met betrekking tot slecht betalende debiteuren tot een minimum. Tevens hoeft u geen tijd en geld in audits te steken om een NEN 4400-1 certificering te behalen of om lid te worden van de ABU. Dat hebben wij al voor u gedaan!

Uitzendbureau software en website

Payrollplaats is een zusterbedrijf van Webplaats. Webplaats maakt online software voor uitzendbureaus en kan een professionele website voor u maken. Door de samenwerking tussen Webplaats en Payrollplaats kunt u uw gemaakte match met 1 klik vanuit de software van Webplaats aan Payrollplaats doorgeven voor het verzorgen van de verloning.

Met de software van Webplaats kunt u matchen, heeft u overzicht in van uw vacatures, uw kandidaten en uw klanten. Webplaats positioneert uw vacatures gratis op de banenwebsite Vacatureplaats.nl, uw eigen uitzendbureau website en u ontvangt gratis werkzoekenden via CVplaats. Deze software en samenwerking ontzorgt u en zorgt voor meer tijd voor commerciële inspanningen.

Onze dienstverlening

Uw eigen uitzendbureau binnen één week operationeel door onze backoffice dienstverlening. Wij bieden u:

 • Een eigen online urenregistratiesysteem;
 • Digitale ondertekening van documenten en online inschrijven van flexwerkers;
 • Het gehele juridisch werkgeverschap uitbesteed inclusief ziekte begeleiding;
 • Facturatie en debiteurenbeheer, verzekerd met een kredietverzekering;
 • Uw huisstijl geïntegreerd in de verstuurde documenten;
 • Onze kennis is door het SEU getoetst, ons proces NEN 4400-1 gecertificeerd;
 • Samenwerking met Webplaats.

Maak ruimte voor ondernemerschap binnen uw organisatie. Richt u op het klantcontact en het matchen van de kandidaten. Door uw backoffice uit te besteden krijgt u een voorsprong op de markt!

Backoffice voor uitzendbureaus doet u bij Payrollplaats

Als uitzendbureau uw uitzendkrachten zonder risico op de loonlijst van Payrollplaats? Bel voor onze backoffice service voor uitzendbureaus naar: 085 – 130 5 230 of vraag online een offerte aan.

Scherpe tarieven

Kies voor de beste backoffice service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een all-inclusive payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen en vakantiegeld niet apart worden gefactureerd aan uw klant.

Verder lezen over tarieven

Certificering

Door uw backoffice uit te besteden aan Payrollplaats, hoeft u geen zorgen te hebben over certificering en keurmerken. Die bezitten wij, zodat u zonder zorgen flexwerkers kunt bemiddelen naar werk.

Verder lezen over certificering

Voordelen backoffice voor uitzendbureaus

 • Juridisch kloppende contracten en facturen en loonstroken met uw logo.
 • Lage financieringsbehoefte door uitbesteding van debiteurenadministratie.
Bekijk alle voordelen
GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 5 230
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 5 230

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp