Payrollplaats header afbeelding

School Square

School Square

Referenties Payrollplaats | Dé payrolling specialist voor uitzendbureaus

“Payrollplaats heeft mij als starter een kickstart gegeven. In de wereld van de personeelsbemiddeling moet je de keuze maken of je zelf werkgever wilt en kunt zijn of dat je dit specialisme uitbesteed. School Square heeft gekozen voor uitbesteding van het werkgeverschap en debiteurenbeheer. Ik kan me hierdoor richten op de kern van mijn bedrijf namelijk het bij elkaar brengen van docenten en scholen. Op een goede samenwerking!”

Over School Square

Via School Square kunt u flexibel professionele onderwijzers voor het MBO en VO inlenen. Zij verzorgen uw flexibele schil, zodat uw lessen door kunnen gaan. U heeft geen risico’s, de juiste salariëring conform cao, geen loonadministratie en alle werknemersverzekeringen die nodig zijn, zijn geregeld.

Kijk hier voor meer informatie over School Square

Payrollplaats in samenwerking met School Square

Voor School Square verzorgen wij de gehele backoffice, zowel de verloning als de facturatie van de verloonde uren. Zo kan School Square zich bezig houden met matchen van goede leraren en hebben ze ruimte om te ondernemen.

Payroll ook bij Payrollplaats!

Payroll uw flexwerkers zonder risico via de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor onze backoffice services op: 050 – 210 10 08 of vraag online een offerte aan.

GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 52 35
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp