Payroll bedrijven

Certificering payroll

Zekerheid voor bedrijven

Door als bedrijf te kiezen voor Payrollplaats kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde wet- en regelgeving op het gebied van payrolling. Zo kunt u uw juridische werkgeverschap uitbesteden aan ons, zonder u zorgen te maken over naheffingen van de Belastingdienst.

Dankzij onze payroll diensten komt u als bedrijf niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij staan voor gecertificeerde en kwalitatieve dienstverlening.

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting en loonheffingen

Deze verklaring toont aan dat Payrollplaats al haar verplichtingen aan de Belastingdienst en het UWV heeft voldaan. Iedere drie maanden krijgen we een nieuwe verklaring die wij publiceren op deze pagina.

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting en loonheffingen van november 2019.

Onze G-rekening

Voor betalingen aan de Belastingdienst maken we gebruik van een G-rekening. Dit biedt uw bedrijf als de Belastingdienst de garantie dat premies van uw medewerkers altijd worden betaald. U kunt een deel van de factuur op deze rekening storten. Dit vrijwaart u van aanspraken van de Belastingdienst.

NEN 4400-1 en KIWA gecertificeerd

Payrollplaats is NEN 4400-1 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat we voldoen aan de strenge eisen met betrekking tot personeels- en loonadministratie. De halfjaarlijkse controle geeft u de garantie dat we altijd voldoen aan de meest recente criteria van de wetgever.

Certificaat Verklaring NEN 4400-1.

Wij beschikken over het SNA-keurmerk

De Stichting Normering Arbeid (SNA) houdt een register bij van alle bedrijven die voldoen aan hun keurmerk. Uiteraard is Payrollplaats in dit register opgenomen. Het keurmerk van SNA is hét keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk.

Ondernemingen met het SNA-keurmerk zijn beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid:

  • De identificatie van de onderneming;
  • De aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting;
  • Loonbetaling niet in strijd met de Wet minimumloon en minimum vakantiebijslag;
  • Het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland;
  • Het voorkomen van risico’s op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk.

Payrollplaats voldoet aan deze voorwaarden.

Payrolling voor uw personeel doet u bij Payrollplaats

Payrollen voor personeel zonder risico op de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor onze payroll services naar: 085 – 130 52 35 of vraag online een offerte aan.

GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 52 35
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp