Payrollplaats header afbeelding

Noordhost Personeel

Noordhost Personeel

Referenties Payrollplaats | Dé payrolling specialist voor uitzendbureaus

“Inmiddels is Noordhost Personeel al een aantal jaren klant bij Payrollplaats! Het is fijn samenwerken met een organisatie die met je meedenkt en snel schakelt in adhoc situaties. Het ontzorgen van de administratieve en financiële afwikkeling van ons uitzendbureau zorgt ervoor dat wij ons kunnen focussen op het werving- & selectieproces van horecaprofessionals in Noord-Nederland. Payrollplaats is een gewaardeerde partner met een goede dienstverlening en persoonlijk contact.”

Over Noordhost Personeel

Via Noordhost Personeel kunt u flexibel horecaprofessionals inlenen in Noord-Nederland en op de waddeneilanden. Zij verzorgen uw flexibele schil, zodat uw horecabedrijf door draait met personeel dat een stapje meer doet. U heeft geen risico’s, de juiste salariëring conform cao, geen loonadministratie en alle werknemersverzekeringen die nodig zijn, zijn geregeld.

Kijk hier voor meer informatie over Noordhost Personeel

Payrollplaats in samenwerking met Noordhost Personeel

Voor Noordhost Personeel verzorgen wij de gehele backoffice, zowel de verloning als de facturatie van de verloonde uren. Zo kan Noordhost Personeel zich bezig houden met matchen van goede horeca medewerkers en hebben zij ruimte om te ondernemen.

Payroll ook bij Payrollplaats!

Payroll uw flexwerkers zonder risico via de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor onze backoffice services op: 050 – 210 10 08 of vraag online een offerte aan.

GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 52 35
Laat mij u bellen

Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden