Payrollplaats header afbeelding

Kredietrapport aanvragen

Controleer de kredietwaardigheid van uw klanten

Wie een eigen onderneming heeft of op de afdeling debiteurenbeheer werkt weet dat gemiddeld 20% van de klanten wanbetalers zijn. Het zijn klanten waar je veel tijd aan moet besteden om de factuur betaald te krijgen en regelmatig gebeurd het dat die inspanningen tevergeefs zijn. Wanbetaling door klanten is één van de redenen dat bedrijven in financiële nood komen. Steeds meer bedrijven controleren, voordat ze zaken gaan doen met een ander bedrijf, de kredietwaardigheid van de toekomstige klant.

Uw bedrijf kan het risico van wanbetalers verkleinen door vooraf de kredietwaardigheid van uw potentiële klant te controleren. Payrollplaats heeft zeer positieve ervaringen met kredietrapportaanvragen.nl. Via dit bedrijf kunt u losse rapporten opvragen en zit u niet direct vast aan een abonnement of minimale afname verplichting. Betalen kan via diverse betaalmogelijkheden en ervaren wij als zeer gemakkelijk.

 

Kredietrapport

In de rapporten die u per e-mail ontvangt vindt u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft om een goede beoordeling te maken van het mogelijkerwijs falende betaalgedrag van uw nieuwe klant. Het kredietrapport wordt binnen enkele minuten gemaild en is online beschikbaar als u een account heeft. Het is aan uw beoordeling of de potentiële klant ook daadwerkelijk een prettige zakenrelatie wordt. Een kredietrapport kan veel ellende voorkomen, zodat u tijd heeft voor ondernemen!

 

Contact

Wilt u een uitgebreide referentie of meer informatie over onze samenwerking met kredietrapportaanvragen.nl? Neem dan contact met Payrollplaats op via de contactpagina.

GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 52 35
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp