Payrollplaats header afbeelding

Kredietrapport aanvragen

Controleer de kredietwaardigheid van uw klanten

Wie een eigen onderneming heeft of op de afdeling debiteurenbeheer werkt weet dat gemiddeld 20% van de klanten wanbetalers zijn. Het zijn klanten waar je veel tijd aan moet besteden om de factuur betaald te krijgen en regelmatig gebeurd het dat die inspanningen tevergeefs zijn. Wanbetaling door klanten is één van de redenen dat bedrijven in financiële nood komen. Steeds meer bedrijven controleren, voordat ze zaken gaan doen met een ander bedrijf, de kredietwaardigheid van de toekomstige klant.

Uw bedrijf kan het risico van wanbetalers verkleinen door vooraf de kredietwaardigheid van uw potentiële klant te controleren. Payrollplaats heeft zeer positieve ervaringen met Samrate in combinatie met kredietrapportaanvragen.nl. Samrate heeft als missie: Elke rechtmatige factuur binnen 30 dagen betaald. Om dit te bereiken plaatst Samrate de kredietwaardigheid van elk bedrijf gratis online.

Zo kunt u op Samrate precies zien welke bedrijven (2.5 miljoen bedrijfsprofielen) wel en welke bedrijven niet financieel kredietwaardig zijn. Zodat u hierover in gesprek kunt gaan met uw klant / leverancier.

Staat de kredietwaardigheid van uw klant of leveranciers nog niet op Samrate? Dan kunt u via Kredietrapportaanvragen.nl eenvoudig en voor slechts € 4,95 per stuk een kredietrapport bestellen. Dus geen abonnement of minimale afname verplichting. Betalen kan via diverse betaalmogelijkheden en ervaren wij als zeer gemakkelijk.

Tip! Benieuwd naar de kredietwaardigheid + kredietrapport van uw eigen bedrijf en/of van uw klanten / leveranciers bekijk dan gratis Samrate. 

Kredietrapport

In de kredietrapporten die u per e-mail ontvangt vindt u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft om een goede beoordeling te maken van het mogelijkerwijs falende betaalgedrag van uw nieuwe klant. Het kredietrapport wordt binnen enkele minuten gemaild en is online direct publiek beschikbaar op Samrate. Het is aan uw beoordeling of de potentiële klant ook daadwerkelijk een prettige zakenrelatie wordt. Een kredietrapport kan veel ellende voorkomen, zodat u tijd heeft voor ondernemen!

 

Contact

Wilt u een uitgebreide referentie of meer informatie over inzet van kredietinformatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 52 35
Laat mij u bellen

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden