Payrollplaats header afbeelding

Hoe zorg jij?

Hoe zorg jij?

Referenties Payrollplaats | Dé payrolling specialist voor uitzendbureaus

“We werken nu zo’n 3 jaar, in volle tevredenheid, samen met Payrollplaats. Ze zijn transparant, laagdrempelig in contact en denken met ons mee. Daarnaast hebben ze voor de kandidaten die wij detacheren goede voorwaarden die passen bij ons vakgebied, en bij deze tijd. We willen dat de loonadministratie goed geregeld is voor de mensen die voor ons werken; zij zijn ons visitekaartje en doen belangrijk werk. We willen dit dan ook op een zo goed mogelijk manier geregeld zien. Payrollplaats maakt dit keer op keer waar voor ons, en voor de hulpverleners die voor ons aan het werk zijn.”

Over Hoe zorg jij?

Via Hoe zorg jij? kunt u flexibel professioneel personeel in de zorg inlenen. Zij verzorgen uw flexibele schil, zodat u verder kan opschalen en groeien. U heeft geen risico’s, de juiste salariëring conform cao, geen loonadministratie en alle werknemersverzekeringen die nodig zijn, zijn geregeld.

Kijk hier voor meer informatie over Hoe zorg jij?

Payrollplaats in samenwerking met Hoe zorg jij?

Voor Hoe zorg jij? verzorgen wij de gehele backoffice, zowel de verloning als de facturatie van de verloonde uren. Zo kan Hoe zorg jij? zich bezig houden met matchen van goed personeel en hebben ze ruimte om te ondernemen.

Payroll ook bij Payrollplaats!

Payroll uw flexwerkers zonder risico via de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor onze backoffice services op: 050 – 210 10 08 of vraag online een offerte aan.

GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 52 35
Laat mij u bellen

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden