Payrollplaats header afbeelding
Nieuws

Collega Pascal is gestart bij Talentplaats

Slingers voor Talentplaats

Deze week is Pascal Petri bij ons als nieuwe collega gestart. Pascal gaat getalenteerde medewerkers helpen bij het vinden van werk én klanten blij maken met gemotiveerde collega’s.

 

Talentplaats

Talentplaats is ontstaan uit de vraag van klanten van Payrollplaats om te helpen met werving en selectie van nieuwe medewerkers. Tevens wil Talentplaats investeren in mensen die hun talent willen ontdekken en laten groeien. Mede daarom zijn we onder andere een samenwerking aangegaan met Leerbouwen, een vakschool voor mensen die met hun handen willen werken maar dat vak nog niet beheersen.

Talentplaats geloofd er in dat iedereen talent heeft. Heb je veel of weinig werkervaring, heb je veel diploma’s of geen enkele, ben je jong of niet te oud om te leren? Wij helpen je jouw talent te ontdekken en duurzaam te ontwikkelen. Als jij er voor gaat, doen wij dat ook. Zo gaat Talentplaats medewerkers én bedrijven blij maken.

 

Pascal Petri

Pascal heeft zijn eigen uitzendbureau gehad en is werkzaam geweest in het sociaal domein en het onderwijs. Al deze werkervaring is een goede basis om de uitdaging van Talentplaats aan te gaan. Pascal gaat zijn ervaring en competenties inzetten om talent te ontdekken, te plaatsen en te laten groeien. “Zo voegen we pas echt waarde toe aan de arbeidsmarkt”, zo is zijn visie op werk.

Pascal is betrokken, empathisch en doelgericht. Hij is altijd op zoek naar een win-win situatie voor alle betrokkenen, soms buiten de lijntjes en creatief om tot dat doel te komen: groei van talent en duurzame inzetbaarheid.

 

Wil je meer informatie over talentontwikkeling via Talentplaats of wil je Pascal inschakelen om samen met jouw te zoeken naar talent voor jouw vacature? Neem dan contact met ons op.